Τι λέει ο Σταμάτης Μαλέλης για την Τατιάνα, την Ελένη και την Ρούλα;

Είναι ένας απο τους ανθρώπους εκείνους που ξέρουν όσο λίγοι τηλεόραση… Είναι ένας απο τους ανθρώπους εκείνους που έχει αφιερώσει ολόκληρη την ζωή του στην τηλεόραση και γι ΄αυτό πάντα οι κρίσεις του, οι επικρίσεις του και οι εκτιμήσεις του που αφορούν σε πρόσωπα και πράγματα στην ελληνική τι-βι, πέφτουν μέσα.

Ετσι, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη ούτε η σημερινή συνέντευξη που έδωσε στο “Μπλα-Μπλα” και στον Στρατή Λιμνιό. Μία συνέντευξη στην οποία μίλησε και για την Ελένη και για την Ρούλα, αλλά και για την δική μας την Τατιάνα, χωρίς φυσικά να γνωρίζει τις σημερινές εξελίξεις και το διαζύγιο της Τάτις με τον ΑΝΤ1, απο την στιγμή που η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε την Τετάρτη.

Τι είπε ,λοιπόν, ο Σταμάτης Μαλέλης για την Τατιάνα;

“Η Τατιάνα και η Θρασκιά δεν είναι δύο συγκρίσιμα μεγέθη. Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους …Οσο για τον ΑΝΤ1 ; Πιστεύω πως δεν θα άφηνε την Τατιάνα να απομακρυνθεί απο την απογευτινή του ζώνη ,γιατί τότε θα δημιουργείτο μεγάλο πρόβλημα…” !

Προφητική δήλωση; Θα μπορούσε κανείς να το πει κι έτσι… Οσο για το ποια είναι η γνώμη του για την Ελένη Μενεγάκη ;

“Αν δεν αλλάξει κόνσεπτ η Ελένη, δεν πρόκειται να τα πάει καλά. Προσωπικα έβλεπα την φθορά να έρχεται κι απο πέρσι κι απο πρόπερσι που η Ελένη έβγαινε πρώτη. Η ιστορία με τις ξανθές στα πρωινάδικα έχει τελειώσει εδώ και δύο χρόνια. Είμαι απο τους ανθρώπους που ποτέ δεν υποκλίθηκα στο φαινόμενο Μενεγάκη ,αν και έτσι κι αλλιώς δεν είμαι απο τους ανθρώπους εκείνους που υποκλίνονται. Η Μενεγάκη αν δεν αλλάξει επαναλαμβάνω, θα θυμίζει παλιό πράγμα. Δεν μπορείς να είσαι για πάντα η ξανθιά ,χαζή που θα γελάνε οι άλλοι με αυτά που λες…” !

Και μπορεί στην Ελένη Μενεγάκη να τα έψαλε ένα χεράκι ο Σταμάτης Μαλέλης , όμως ,δεν έκανε το ίδιο και με την Ρούλα Κορομηλά :

“Μου άρεσε η επιστροφή της Ρούλας … Φτάνει πια η ανθρωποφαγία. Εντάξει το “Greek Idol” δεν ήταν κανένα σπουδαίο προιόν, σίγουρα οι αντίστοιχες παραγωγές του ΑΝΤ1 ήταν καλύτερες ,όμως, χάρη στην Ρούλα διεσώθη …”

Read More

And More