Ληστεία με την κλεμμένη mercedes του Τσελέντη!

Σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο της Κρήτης εισέβαλαν τέσσερις ένοπλοι ληστές το βράδυ της Τετάρτης, οι οποίοι έκλεψαν και εγκατέλειψαν αιμόφυρτο τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Οι δράστες έφθασαν στο κοσμηματοπωλείο με το κλεμμένο αυτοκίνητο του γνωστού σεισμολόγου Άκη Τσελέντη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η κινηματογραφική ληστεία έγινε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Σταλίδας στο Ηράκλειο, όταΝ τέσσερις ένοπλοι ληστές εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο και αιφνδίασαν τον 61χρονο ιδιοκτήτη. Οι δράστες προσπάθησαν να κλέψουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους από κοσμήματα μέχρι ασημένιες εικόνες.

Όταν ο καταστηματάρχης πρόβαλε αντίσταση βλέποντας την περιουσία του να λεηλατείται τον χτύπησαν στο κεφάλι με το κοντάκι όπλου. Ο 61χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα και οι ληστές έκλεψαν όσο μεγαλύτερη ποσότητα κοσμηνάτων μπορούσαν και τράπηκαν σε φυγή με κλεμμένο αυτοκίνητο.

Ο 61χρονος, με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έφθασε στον τόπο της ληστείας και ξεκίνησε γρήγορα έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Ο κοσμηματοπώλης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Το μόνο που πρόλαβε να πει το θύμα στην αστυνομία είναι πως οι δράστες ήταν τέσσερις και διέφυγαν με μια mercedes. Όπως διαπιστώθηκε η κλεμμένη mercedes, μοντέλο Ε200 κομπρέσορ, γαλάζιου χρώματος, είναι το αυτοκίνητο που είχαν κλέψει την περασμένη Παρασκευή από το εξοχικό σπίτι του γνωστού σεσμολόγου Άκη Τσελέντη, στο οποίο παραθέριζε ο ίδιος μαζί με την σύζυγό του και την νεογέννητη κορούλα τους.

Read More

And More