Όταν τα εσώρουχα γίνονται έμπνευση για να πάρει φωτιά ο πάγος!

Θα σας πω άλλο ένα παραμύθι… Δικό μου… Όχι για να κοιμηθείς, αλλά για να ονειρευτείς. Και να πιστέψεις πως όταν θέλεις κάτι πραγματικά πολύ, θα γίνει. Είναι θέμα χρόνου. Αρκεί να μην προδώσεις ή εγκαταλείψεις ό,τι ονειρεύτηκες. Αρκεί ο χρόνος να μην αλλάξει τα γούστα και τις επιθυμίες σου…

/

Μια φορά κι έναν καιρό λοιπόν ήμουν εγώ (μη βιαστείς να χαρακτηρίσεις αυτό το post εγωκεντρικό, ναι;). Γεννήθηκα στη Σουηδία από γονείς που είχαν μεταναστεύσει στα βόρεια για μια καλύτερη ζωή. Αυτό σημαίνει: κρύο, αγάπη για το καλλιτεχνικό πατινάζ, ποτέ δεν χάναμε τη Eurovision κι αντί για Bi-Bi-Bo -τότε- είχα σε κούκλες τα δύο κορίτσια των Abba.

/

H pop κουλτούρα υπάρχει ακόμα μέσα μου. Το ίδιο και ο έρωτας για το καλλιτεχνικό πατινάζ. Δεν είχα δει ποτέ όμως από κοντά αν και αποτελούσε ένα κρυφό όνειρο, αλλά στην Ελλάδα αυτά τα όνειρα λιώνουν νωρίς. Η φωτιά παρέμενε μέσα μου, αλλά… Ο κ.Κωστάλας ήταν ό,τι μου είχε απομείνει.

/

Και κάπου εκεί, εμφανίστηκε μπροστά μου το Τζίνι ξανά. Τζίνα Κωνσταντοπούλου, PR manager Intimissimi κατά κόσμον. Τζίνι για μένα που με το μαγικό της ραβδάκι κάθε φορά με ένα τσιγκιντιγκλον με διακτινίζει στη Βερόνα την πηγή των Intimissimi.

/

Αυτή τη φορά απόλαυσα την πόλη πιο cool-αριστή! Δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγα, άρα δεν υπήρχε το άγχος να προλάβω να δω όσα περισσότερα γίνεται, οπότε δοκίμασα τη γεύση της χωρίς να τρέχω. Είναι μαγική πόλη η Βερόνα, να ξέρεις! Ευχήσου να πας… Και που ξέρεις; Ίσως υπάρχουν κι άλλα “Τζίνια” εκεί έξω…

/

Καλλιτεχνικό πατινάζ, pop opera, στην Αρένα της Βερόνα… Θα είναι και η pop queen Anastasia εκεί. Για μια μέρα χάσαμε τον Pharrell Williams :(… Διάσημοι αθλητές, κοστούμια, ηχητικά εφφέ, οπτικά εφφέ, πάγος, φωτιά… Το Τζίνι μου μιλάει ακατάπαυστα από ενθουσιασμό, συγκρατώ μετά βίας τις λέξεις κλειδιά, σκαλώνω στο καλλιτεχνικό πατινάζ κι αρχίζω να μετανιώνω που αμφισβήτησα τον Αλχημιστή. Θα δω καλλιτεχνικό πατινάζ! Και μάλιστα στην υπερπαραγωγή του… Μου κάνεις πλάκα!?! Dream came true! Checked!

/

Έντεκα Ολυμπιονίκες του καλλιτεχνικού πατινάζ και πολλοί άλλοι πρωταθλητές του αθλήματος, 12.000 θεατές για κάθε show, πάνω από 200 ώρες προβών, 13 από τα μεγαλύτερα κλασσικά μουσικά δημιουργήματα, 1.200τ.μ. πάγου!

/

Μια πραγματική υπερπαραγωγή εμπνευσμένη από τη νέα συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014 της Intimissimi κι εγώ θα ήμουν εκεί να το παρακολουθήσω live!
/

Ένα μεθυστικό cocktail δημιουργικότητας. Πατινάζ, μόδα, pop μουσική, όπερα, πάγος, φωτιά… Κοστούμια δια χειρός Ali Madhavi -ο μάγος του glamour με το studio του Thierry Mugler στο βιογραφικό του. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο καλλιτεχνικό πατινάζ Carolina Kostner (omg!), ο παγκόσμιος πρωταθλητής από την Ελβετία Stephane Lambiel (no way!), τα διάσημα ζευγάρια Anna Cappellini και Luca Lanotte, Qing Pang και Jian Tong, Fiona Zaldua και Dmitry Sukhanov (yeah, this is magic!). Χάθηκα! 83 λεπτά χάθηκα! Ο πάγος έγινε φωτιά… Ice has never been so hot, όπως λέει και το μότο. Κι εγώ… has never been so… (πως το λέτε εσείς εντό στο Ελλάντα;)… so εντυπωσιασμένη! (lol)

/

Φυσικά και πήγα και στο πάρτυ μετά. Λείπει η αλεπού από το παζάρι; Μαζί με το Τζίνι μου, ήπιαμε prosecco, γελάσαμε, αποφασίσαμε να φύγουμε νωρίς για να μην ξενυχτήσουμε, το σύμπαν είχε άλλα πλάνα για μας, ξαναγυρίσαμε στο πάρτυ, χορέψαμε, ξαναγελάσαμε, μεγάλωσε η παρέα μας και κατέληξα ελαφρώς ζαλισμένη να σκέφτομαι πως θα οργανώσω σωστά την κούρασή μου ώστε να ξυπνήσω και να προλάβω το πρωινό. Έλα ντε;

/

Δεν τα κατάφερα ποτέ! Ήπια έναν καφέ δίπλα στο ποτάμι και κατευθύνθηκα στο… “Δάσος”. Όταν ο λύκος δεν είναι εδώ… Αν και νομίζω, κάπου τον πήρε το μάτι μου, στο υπέροχο concept του gallery των Intimissimi εσωρούχων.

/

Γιατί κάθε Κοκκινοσκουφίτσα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να φοράει τα σωστά εσώρουχα. Από αυτά εξαρτάται η εφαρμογή των ρούχων σου, ένα κομμάτι της ερωτικής σου ζωής, αλλά και η αυτοπεποίθησή σου. Ναι, ναι! Γυναίκα που δεν προσέχει την εσωτερική της εμφάνιση σημαίνει γυναίκα χωρίς αυτοσεβασμό. Νόμος! Μυστικός νόμος, αλλά εσύ ξέρεις πάντα τι εσώρουχα φοράς.
Χάθηκα λοιπόν στο δάσος με τις μαύρες δαντέλες, τα σέξι εσώρουχα, τον απόλυτο αισθησιασμό και την ιταλική φινέτσα, έκλεισα το μάτι στην κουκουβάγια που νομίζω ότι με κοιτούσε περίεργα και δάγκωσα το απαγορευμένο μήλο!

/

Μάζεψα τα μπογαλάκια μου και επέστρεψα στην Αθήνα…

…Happily Ever After!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Believe in what you really love!

Και κάπου εδώ πέφτουν οι τίτλοι τέλους…
/
Με μια ματιά στα παρασκήνια….

…και τους πρωταγωνιστές!

/
THE STARS… THE GUEST STARS!

/
ΤΗΕ OPERA STARS….

/
/
/
THE RED CARPET STARS… THE MUSES OF INTIMISSIMI!

/

/

AND THE FASHION DESIGNER!

And More