Οι πρώτες ρυτίδες, η εξόντωση και άλλες ιστορίες…

Θα ξεκινήσω αυτό το post με μια πολύ σύντομη ιστορία που συνέβη πρόσφατα…

Step no 1: εγώ, ένα από εκείνα τα πρωινά που ετοιμάζομαι άρον- άρον για το γραφείο (και είναι όλα τα πρωινά έτσι εκτός από… εκείνο το πρωινό!). Γιατί εκείνο το πρωινό ήταν το πρωινό που εντόπισα τις πρώτες ρυτίδες στα μάτια. Σαν να δημιουργήθηκαν μέσα στο οκτάωρο του ύπνου μου.

Και μόνο αν έχεις βρεθεί αντιμέτωπη με εκείνη την αμήχανη στιγμή που το πρόσωπό σου δεν παράγει πια και τόσο κολλαγόνο για να έχεις τα ροδαλά μάγουλα της εφηβείας σου και που τα μάτια σου δεν είναι ξεκούραστα αλλά υπάρχουν γραμμούλες δεξιά κι αριστερά, αλλά να που είσαι γυναίκα και δεν βαφτίζονται γοητεία αλλά… ωριμότητα (όχι απαραίτητα με την καλή έννοια!), μπορείς να καταλάβεις πώς ξεκίνησε εκείνο το πρωινό.

Step no 2: Φτάνω στο γραφείο και μετά από ατέρμονες συζητήσεις με τα κορίτσια εδώ (που πάνω- κάτω παίζουμε στο ίδιο ηλικιακό group) πήραμε την απόφαση: πρέπει να επενδύσουμε σε σειρά αντιγήρανσης! Ok, η αποδοχή του ότι μεγάλωσες γίνεται κάπως ευκολότερη όταν την μοιράζεσαι (δεν είσαι μόνη σου. Είμαστε πολλές!). Και φυσικά το project βρες την τέλεια σειρά αντιγήρανσης το ανέλαβα εγώ.

Step no 3: το ραντεβού με τον dr Murad (όχι τον ίδιο!) κλείστηκε μέσα από το femall.gr, αγαπημένο… online mall καλλυντικών για το οποίο σου έχω μιλήσει κάποιες φορές μέσα από εδώ, εδώ κι εδώ! Λίγες μέρες μετά έφτασε στα χέρια μου αυτό το kit, Ageless Beauty Starter Kit με όλα τα απαραίτητα για τις πρώτες ρυτίδες και τα σημάδια γήρανσης.

Παραπάνω εγώ, προσπαθώντας να αναπαραστήσω την γκριμάτσα την στιγμή που είδα τις πρώτες ρυτίδες, αλλά να που δεν τα κατάφερα τελικά και τόσο καλά, λόγω ενθουσιασμού γιατί το Murad kit είχε φτάσει στα χέρια μου από το femall.gr πολύ νωρίτερα απ’ ότι περίμενα.

Η beauty συμβουλή της ημέρας:
κάνε κλικ εδώ να βρεις την κρέμα Murad που ταιριάζει στην δική σου κατάσταση (επιδερμίδας αλλά και γενικά!).

Κι ένα μυστικό: εντααααααααξεεεεειιιιιιιιιι! Με τόσα καλλυντικά δεν μπορούσα να επενδύσω μόνο σε ένα! Στο επόμενο post θα σου μιλήσω για το άρωμα που εντόπισα στο femall, έτσι για να παρηγορήσω τον εαυτό μου για τις πρώτες ρυτίδες!

Be youtiful!

And More