Σίσσυ Χρηστίδου: Ποιος την έκανε να συγκινηθεί;

Τι πιο γλυκό για τα Χριστούγεννα από τα παιδικά χαμόγελα; Αυτό σκέφτηκε και φέτος η οικογένεια του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου και έδειξε και έμπρακτα την αγάπη της, ενισχύοντας τα Παιδικά Χωριά SOS.
Πέρσι, ο Θοδωρής βρέθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη (δες εδώ φωτογραφίες), μοίρασε δώρα στα παιδιά και τους αφιέρωσε το τραγούδι του “Στην Πόλη των Αγγέλων”. Ενώ φέτος η Σίσσυ ενισχύει τον ίδιο σκοπό φτιάχνοντας… γούρια για το νέο έτος.

Η κίνησή της, μάλιστα, είχε μεγάλη ανταπόκριση με το γούρι που σχεδίασε να εξαντλείται και εκείνη να δηλώνει συγκινημένη από τη στήριξη του κόσμου.
“Η αγάπη που δείξατε στην προσπάθεια μας για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS είναι πραγματικά συγκινητική. Τα εκατοντάδες γουράκια μας, μέσα σε μία μέρα, έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Το ίδιο και εμείς… Περάσαμε όλη την ημέρα φτιάχνοντας καινούρια. Το ίδιο και οι φίλες μας. Και οι μαμάδες των φίλων μας. Ήταν πολύ κουραστική αλλά μας έδωσε τεράστια χαρά! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!”, έγραψε στο προφίλ της στο Instagram.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης

Read More

And More