Πέταξε παπούτσι στον πρωθυπουργό – αφέθηκε ελεύθερος!

Την ώρα που ο πρωθυπουργός ολοκλήρωνε την επίσκεψή του στη ΔΕΘ κι έβγαινε από το κτίριο συνέβη κάτι απρόοπτο! τον πλησίασαν δύο άντρες και ο ένας από αυτούς του πέταξε ένα παπούτσι. Δεν πέτυχε όμως τον στόχο του.

Αμέσως οι πέντε άντρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού κινητοποιήθηκαν και ακινητοποίησαν με κάποια δυσκολία τον 50χρονο άντρα. Στο σημείο έφτασαν παράλληλα αμέσως δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.(ομάδα Ζητά και ΜΑΤ) .

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr o γεροδεμένος άντρας ξεκίνησε να φωνάζει ”χούντα” και ”προδότες”. Τότε πήγαν οι άντρες των ΜΑΤ να τον συλλάβουν, βάζοντας τον με δυσκολία στο περιπολικό ενώ εκείνος αντιστεκόταν. Δεν είναι γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τα κίνητρα του δράστη ή για την κατάσταση της ψυχικής του υγείας

Ο πρωθυπουργός πάντως διατήρησε την ψυχραιμία του και σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε ότι η χώρα μας προχωρά με σταθερά βήματα στην κατεύθυνση μίας οικονομίας που στηρίζεται στην καινοτομία και στην πράσινη ανάπτυξη. “Θα κάνουμε την Ελλάδα περήφανη και καλύτερη γιατί αξίζει πολλά” δήλωσε.

Ο άνδρας που νωρίς το μεσημέρι πέταξε το παπούτσι του εναντίον του πρωθυπουργού και συγκεκριμένα ο Στέργιος Πρεπεβέζης, καθώς δεν κινήθηκε κάποια ποινική διαδικασία εναντίον του. Είναι ιατρός ακτινολόγος από τη Φλώρινα και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Κατά την κράτησή του στην ασφάλεια δήλωσε ότι είναι μέλος του Εθνικού Πατριωτικού Μετώπου του Σ. Παπαθεμελή και ότι προέβη στην πράξη αυτή γιατί ο πρωθυπουργός “αθέτησε τις υποσχέσεις του” και “ξεπούλησε τη Μακεδονία”.

Άκου εδώ τι δήλωσε στο Νewsit!

To κανάλι BBC, ωστόσο γνώριζε γι΄αυτή την ενέργεια και μάλιστα από το προηγούμενο βράδυ! Δες το βίντεο

Read More

And More