Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρει με σέξι μαγιό και αποκαλύπτει γιατί δεν θα παντρευτεί και δεν θα κάνει παιδιά

Πιο σέξι από ποτέ και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση η Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει στη θάλασσα φορώντας μαγιό που αναδεικνύουν το καλογυμνασμένο κορμί της. Η 35χρονη παρουσιάστρια περιγράφει στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο πως ονειρεύεται το τηλεοπτικό της μέλλον, θυμάται τη μέρα που έφτασε ένα βήμα πριν από την οικονομική καταστροφή και αποκαλύπτει γιατί δεν έχει παντρευτεί ακόμα.



Από ποια συχνότητα θα σε δούμε του χρόνου;

Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να ανακοινώσω τι θα κάνω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ακόμα βρίσκεται σε ισχύ το συμβόλαιο μου και συνεχίζω να είμαι μέλος της οικογένειας του Star.

Ήταν από τις καλύτερες ή από τις χειρότερες τηλεοπτικές χρονιές για εσένα;
Εξαρτάται πώς ορίζει κανείς το “καλύτερο”. Έχει υπάρξει χρονιά που η εκπομπή μου έκανε σαραντάρια και μέσα μου δεν αισθανόμουν γεμάτη και άλλη που μπορεί να μην είχε τέτοια ποσοστά και να ήμουν ευτυχισμένη. Δεν καθόρισαν ποτέ την προσωπική μου ευτυχία τα νούμερα τηλεθέασης. Κι αυτό ίσως που κάνει εντύπωση σε ανθρώπους του χώρου, γιατί έχουν την αίσθηση ότι δεν απολαμβάνω την επιτυχία, επειδή δεν αγχώνομαι όταν το τηλεοπτικό τοπίο διαμορφώνεται διαφορετικά. Τα πέντε χρόνια που παρουσίαζα την Πρωινή μελέτη, η οποία σάρωνε στα νεανικά κοινά έχοντας απέναντί της μεγαθήρια, δεν εισέπραττα αυτό που συνέβαινε, γιατί το αντικείμενο της εκπομπής δεν ήταν 100% αυτό που θα μου πρόσφερε ηθική χαρά και ικανοποίηση.

Έχεις πει ότι αν δεν βρεθεί τηλεοπτική στέγη για την ιδέα που έχεις, θα μείνεις σπίτι σου.
Και είναι αλήθεια. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω τίποτε άλλο. Δεν με ενδιαφέρει να βάφομαι και να ντύνομαι για να κάνω την ωραία, ούτε να ασχολούμαι με τα πρόσωπα της τηλεόρασης, έτσι όπως ανακυκλώνονται στις εκπομπές. Θέλω να προχωρήσω παραπέρα. Δεν πρόκειται απλά για μία επιθυμία μου, αλλά για μία ανάγκη, γι’ αυτό και αν δεν προχωρήσει θα προτιμήσω να κάνω διάλειμμα από την τηλεόραση ή ακόμη και μία αιώνια παύση. (γελάει) Και δεν το λέω ελαφρά τη καρδία. Το έχω σκεφτεί σοβαρά και μάλιστα έχω φροντίσει να εξασφαλίσω ένα εισόδημα για τον επόμενο χρόνο, κάνοντας μία άλλη δουλειά που έχει σχέση με τις γλώσσες που γνωρίζω. Μπορεί κάποιοι να είπαν: “Και να φύγει η Ελεονώρα από την τηλεόραση τι ανάγκη έχει”, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν με συντηρεί κανένας. Ζω μόνη μου τον εαυτό μου και επειδή είχα καταθέσει τις νόμιμα φορολογημένες και δηλωμένες οικονομίες τόσων χρόνων δουλειάς σε κυπριακή τράπεζα, είδα το 60% των αποταμιεύσεών μου μια Καθαρά Δευτέρα να κάνει φτερά!

Τι είναι πιο σημαντικό για σένα στην παρούσα φάση: η καριέρα σου ή η προσωπική σου ευτυχία;
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να είμαι σε επαφή με τις ανάγκες και τις επιθυμίες μου.

Έχεις ανάγκη έναν μεγάλο έρωτα;

Έχω ερωτευτεί δυνατά στη ζωή μου, έχω γευτεί και το πάθος και την ίντριγκα και την τρέλα και την απογοήτευση. Δεν έχω στερηθεί τον έρωτα. Ούτε ταύτισα ποτέ την προσωπική μου ισορροπία και ευτυχία στις σχέσεις μου.

Έχεις δεχτεί πρόταση γάμου;
Ναι, έχω δεχτεί μία φορά. Δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος για να παντρευτώ, ούτε είναι μέσα στις προτεραιότητές μου. Θέλω να ταξιδέψω, να γνωρίσω καινούρια μέρη, να έχω κατασταλάξει μέχρι να πάρω την απόφαση να δεσμευτώ για πάντα. Δεν θα ήθελα πριν από τα 40 μου να παντρευτώ, ούτε να γίνω μητέρα. Αλλά αυτό δεν το αποφασίζει κανείς. Μπορείς σε πέντε μήνες από τώρα να γνωρίσω τον πρίγκιπα των ονείρων μου και να αλλάξω άποψη και πλάνα.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More