Ποια προϊόντα ομορφιάς δεν πρέπει να βάλεις ποτέ στο μπάνιο του!

Διανύετε την καλύτερη περίοδο στη σχέση σας! Απόδειξη; Σου παραχώρησε επιτέλους ένα ράφι όλο δικό σου στο ντουλάπι του μπάνιου του! Το επόμενο μεγάλο βήμα είναι να αποφασίσεις εσύ πια τι θα βάλεις μέσα. Κι όμως, μπορεί να μην σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό αλλά κάποια beauty θαύματα που για σένα είναι απαραίτητα, για εκείνον μπορεί να αποτελούν τρομέρο turn off. Παρακάτω σου έχουμε όλη τη λίστα με τα do’s και τα dont’s.

Μην αφήσεις ποτέ…
– Beauty gadget όπως ψαλίδι για γύρισμα βλεφαρίδων. Μπορεί εσύ να τα λατρεύεις αλλά εκείνος θα φτάσει να πιστεύει ότι αυτό που τελικά βλέπει μπροστά του (εσύ!) κρύβει πολύ δουλειά από πίσω!
– Λακ. Δεν είναι εξοικειωμένος με τη μυρωδιά του και εκτός αυτού θα αφήσει λεκέδες στο πάτωμα, τον καθρέφτη, τα πλακάκια. Παντού!
– Ταινίες αποτρίχωσης για το άνω χείλος. Δεν είναι ανάγκη να ξέρει ανατριχιαστικές (κυριολεκτικά!) λεπτομέρειες για το beauty routine σου και ειδικά να σε δει να κάνεις μόνη σου αποτρίχωση άνω χείλους!
– Προϊόν κατά της κυτταρίτιδας. Α) δεν έχεις κυτταρίτιδα ή και Β) ακόμη κι αν έχεις δεν θέλεις να του το θυμίζεις κάθε φορά που ανοίγει το ντουλάπι του μπάνιου του!

Θα σας φέρουν πιο κοντά!
Μερικά girly μακιγιάζ όπως ένα ροζ lip balm ή ένα ρουζ. Θα τα βλέπει και θα σε φαντάζεται να τα δοκιμάζεις μπροστά από τον καθρέφτη σου.
Μας αρέσει το lip balm με Mango του Κορρέ (€ 6.10)


– Μερικά κοκαλάκια ή girly αξεσουάρ μαλλιών. Είναι το σήμα κατατεθέν σου! Μην το ξεχνάς!
Μας αρέσει τα clips των Accessorize (€ 8.90) με navy σχέδιο!


– Το αγαπημένο σου body lotion. Θα συνδέσει τη μυρωδιά του με το σώμα σου και θα φαντάζεται να χαϊδεύεις την απαλή και μεταξένια επιδερμίδα σου!
Λατρεύουμε το Cranberry Lychee Body lotion των Sephora (€ 5.90).

– Μια οδοντόβουρτσα. Οπωσδήποτε! Υποδηλώνει καθαριότητα και είναι ένα προϊόν που μας φέρνει πιο κοντά (να σου θυμίσω το σχετικό τραγούδι;)

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θυμίσου: το γεγονός ότι σου παραχώρησε ένα ράφι στο ντουλάπι του δεν σημαίνει ότι πρέπει να μετακομίσεις όλο το boudoir σου! Κράτησε χαμηλούς τόνους και κάνε αισθητή την παρουσία σου με girly προϊόντα και υπέροχα αρώματα που θα μυρίζει όσο εσύ θα απουσιάζεις!

Read More

And More