Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: ”Νιώθω περήφανη ακόμα και για τα λάθη μου”

Τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί συνάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μαζί έκαναν μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για το περιοδικό Hello. Η παρουσιάστρια στην κοινή τους συνέντευξη με εξομολογητική διάθεση αναφεέρθηκε στο ξεκίνημα της, στην πορεία της στην τηλεόραση αλλά και στα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή.

“Ακούγονται πολλά σεξιστικά σχόλια. Αυτό, στον αιώνα που διανύουμε, το θεωρώ δείγμα έλλειψης παιδείας. Ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεων και των επιλογών του. Κανένας δεν είναι σε θέση να κατακρίνει κανέναν” απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το ποια δημοσιεύματα την ενοχλούν περισσότερο, αυτά που αφορούν τα προσωπικά της ή αυτά που αναφέρονται στην επαγγελματική της ζωή.

“Δεν ξέρω τι μ’ ενοχλεί περισσότερο, απλά το ένα δεν συνάδει με το άλλο. Δεν σημαίνει ότι επειδη στην προσωπική μου ζωή έχω κάνει μια επιλογή, συτό υποδηλώνει ότι δεν είμαι καλή στη δουλειά μου ή το αντίθετο. Πολύς κόσμος συνδυάζει αυτά τα δύο με αποτέλεσμα ν’ ακούγονται ανακρίβειες, δημιουργώντας ένα κλίμα άνευ ουσίας”, συμπληρώνει η ίδια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρεται στο παρελθόν της και παραδέχεται πως: “Είμαι πολύ δεμένη με το παρελθόν και μ’ ό,τι έχω ζήσει. Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας μου είναι όλα αυτά τα κομματάκια που συνθέτουν τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να αποποιηθώ κανένα κομμάτι απ’ αυτά, τα κουβαλάω μαζί μου και νιώθω περήφανη για τα πάντα. Για όλες τις δουλειές που έχω κάνει, για όλα τα σπίτια στα οποία έχω μείνει, για όλες τις επιλογές μου. Ακόμα και για τα λάθη μου”.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Σπίτι μου σπιτάκι μου” εξομολογείται πως: “Πιστεύω στον εαυτό μου, αλλά όλοι έχουμε τις ανασφάλειες μας. Όταν κάτι δεν το ξέρεις, γιατί κι εγώ την τηλεόραση δεν την ήξερα κι ούτε είμαι ακόμα σε θέση να τη γνωρίζω, το φοβάσαι. Ιδιαίτερα φέτος, θεωρώ ότι έπεσα στα βαθιά αναλαμβάνοντας μια ζωντανή εκπομπή”. Η ίδια ωστόσο παραδέχεται πως δεν έχει μετανιώσει το ρίσκο ένιωσε ότι πήρε.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χαρακτηρίζει τον εαυτό της δοτικό άνθρωπο. “Έχω ανάγκη να δίνω αγάπη και το θεωρώ πιο σημαντικό από το να παίρνω, κι αυτό γιατί το να βρίσκεις ανθρώπους που να σε εμπνέουν να δώσεις αγάπη, δεν είναι εύκολο”.

Περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί.

Read More

And More