Μ. Κορινθίου: ”Ποτέ δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου με νυφικό”!

Η Μαρία Κορινθίου παλαιότερα υποστήριζε πως δεν ήθελε ποτέ να παντρευτεί. Σε λίγες μέρες όμως θα ντυθεί νυφούλα και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Γιάννη Αϊβάζη. ”Γνώρισα τον Γιάννη. Ερωτεύτηκα παράφορα, τον αγάπησα, απέκτησα ένα παιδί και παντρευόμαστε. Ποτέ δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου με νυφικό. Μέχρι τα 28 μου δεν ήθελα να παντρευτώ ποτέ στη ζωή μου, δεν ήταν στη σκέψη μου ούτε καν στα σχέδιά μου”, δηλώνει στο περιοδικό DownTown.

Για τη Μαρία ο γάμος είναι ο τρόπος για να βάλεις προτεραιότητες. Δεν θεωρεί ότι θα αλλάξει κάτι καθώς με τον Γιάννη ζουν ήδη σαν παντρεμένοι. ”Θεωρήσαμε ότι θα ήταν όμορφο να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Για μένα ο γάμος δεν σημαίνει απλά υπογραφή ενός χαρτιού και να σταθούμε μια ώρα στην εκκλησία, στο μυστήριο να ευλογηθούμε. Για μένα ο γάμος είναι ο τρόπος σκέψης που έχεις, η αλλαγή που θέλεις να κάνεις στη ζωή σου, οι προτεραιότητες που βάζεις με σένα και με τη νέα οικογένειά σου”, εξηγεί.

Πώς της έγινε όμως η πρόταση; ”Το μόνο που θα πω είναι ότι με φίλησε με το δαχτυλίδι, έβαλε το δαχτυλίδι στο στόμα του και με φίλισε”, απαντά συγκινημένη. Ήταν η πρώτη πρόταση που δέχτηκε και δεν θα μπορούσε να πει όχι αφού όπως παραδέχεται και η ίδια, ο Γιάννης είναι ο άντρας της ζωής της.

Στην ερώτηση αν θα κάνει bachelor party απαντά: ”Αποχαιρέτησα την εργένικη ζωή εδώ και δυόμισι χρόνια. Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα εκείνο το βράδυ, δεν θα κάνω bachelor party. Τα βαριέμαι αφόρητα όλα αυτά. Θα κάτσω σπίτι μου να ηρεμήσω”.

Read More

And More