FASHION Q&A: Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, είμαι καλεσμένη σε γάμο 18 Απριλίου, αγόρασα το φόρεμα που σας επισυνάπτω και θα ήθελα τη βοήθειά σας με τι παπούτσια και αξεσουάρ να το συνδυάσω; Είμαι 38 χρονών 1,65 και 58 κιλά. Σας ευχαριστώ πολύ!

/

Απάντηση
Φίλη μας θα μπορούσες να φορέσεις λευκές κλασικές μυτερές γόβες και ένα μαύρο ή λευκό σακάκι-ό,τι έχεις ενώ σε τσάντα να κρατήσεις ένα λευκό ή κόκκινο clutch. Κοσμήματα μην προσθέσεις γιατί το φόρεμα είναι αρκετά busy ήδη με τις ρίγες και τα floral σχέδια.

Ερώτηση
Έχω ένα ντε πιες (φούστα -τοπ αμάνικο) σκούρο καφέ δαντέλα. Πείτε μου σας παρακαλώ με τι μπορώ να αντικαταστήσω το τοπάκι και να συνδυάσω τη φούστα, γιατί το βαρέθηκα πάνω κάτω το ίδιο. Επίσης η φούστα θα μπορούσε να συνδυαστεί με σακάκι; Ευχαριστώ πολύ, Νατάσα.

Απάντηση

Το καφέ χρώμα της φούστας πάει τέλεια με cream top και χρυσά αξεσουάρ που θα βρεις παντού και θα αντικαταστήσεις εύκολα το δικό του ενώ η φούστα παέι με σακάκι σίγουρα σε κλασική γραμμή αν είναι midi φούστα ή ένα πιο κοντό σακάκι αν η φούστα σου είναι σε flare στιλ.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια!!! Συγχαρητήρια για την στήλη σας, είναι υπέροχη και πολύτιμη!! Αρχές Ιουλίου παντρεύεται ο αδερφός μου και δεν ξέρω τι να βάλω. Σκεφτόμουν κάποιο μακρύ φόρεμα. Είμαι 1.75, 75 κιλά με κοιλίτσα και μελαχρινή με μακριά μαλλιά. Έχω βρει τα πέδιλα που σας επισυνάπτω. Θα με βοηθούσε η άποψη σας αν μου στέλνατε και κάποια φωτό.

Απάντηση
Φίλη μας τα συγκεκριμένα πέδιλα πάνε με αρκετά στιλ φορέματος, μονόχρωμα, με prints σε midi αλλά και σε mini, ανάλογα το στιλ που σε κολακεύει. Θα διαλέξεις το σωστό και με βάση τα χρώματα σου θα το επιλέξεις σε απόχρωση που σε αναδυκνύει. Φέτος είναι τάση τα prints και τα χρώματα, σε ένα event θα κάνεις την διαφορά αν εμφανιστεις γενικά με χρώμα και αποφύγεις τους μονότονους μαυρόασπρους συνδυασμούς. Σου στέλνουμε κάποιες φωτο να εμπνευστείς, όταν βγεις στην αγορά και δεις κάποια μπορείς να μας στείλεις νέα ερώτηση για να σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα.

Ερώτηση
Έχω ένα λευκό φόρεμα και το ύφασμά του είναι με σχέδια σαν δαντελένιο και πίσω έχει ένα μονοκόμματο χρυσό φερμουάρ. Με τι γόβα να το βάλω; ‘Εχω μαύρη μυτερή, nude με μύτη στρογγυλή και κόκκινη μυτερή. Επίσης από πάνω τι να βάλω; Έχω ένα παλτό μαύρο κλασικό πάνω από το γόνατο, μια κόκκινη κάπα και μαύρο μεσάτο σακάκι. Τι μου προτείνετε? Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας με το δαντελένιο φόρεμα σου από τα παπούτσια που έχεις και μας αναφέρεις, ταιριάζει χρωματικά η nude γόβα ενώ από τα πανωφόρια σου το μαύρο σακάκι αλλά αν εχεις οικονομική δυνατότητα θα του πήγαιναν καλύτερα ένα pastel μαντό ή σακάκι λόγω άνοιξης με ένα ζευγάρι παστέλ γόβες.

Ερώτηση
Είμαι 18 χρονών, 1,65 ύψος με πολύ λευκή επιδερμίδα. Στις 24 Απριλίου έχω συνέντευξη σε ιατρική σχολή στο εξωτερικό. Έχω επιλέξει ένα φόρεμα navy blue μαζί με ένα σακάκι σε χρώμα καμηλό. Σας επισυνάπτω τα ρούχα. Σας παρακαλώ αν μπορούσατε να με βοηθήσετε στην επιλογή των παπουτσιών. Εγώ έχω σκεφτεί γόβες σε nude χρώμα όμως μου έχουν πει πως θα είναι καλύτερα να φορέσω μαύρες γόβες με μαύρο καλσόν για να μην φαίνονται πολύ γυμνά τα πόδια μου. Και αν είναι καλύτερα οι μαύρες γόβες τότε δεν θα δείχνω πολύ σκούρα αν βάλω και μαύρο σακάκι; Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν βρίσκεται ταιριαστό τον συνδυασμό των αρχικών χρωμάτων.

///

Απάντηση
Φίλη μας καλή επιτυχία στην συνεντευξή σου! Το σύνολο που έχεις επιλέξει είναι πολύ στιλάτο και σωστό για την περίσταση. Στις 24 Απριλίου το μαύρο καλσόν θα είναι πολύ λάθος και χειμερινό οπότε μην το σκέφτεσαι καν, επίσης δώσε σημασία και στο μακιγιάζ σου και στα μαλλιά-όχι υπερβολές, λαμπερή καθαρή επιδερμίδα με υγεία στα μάγουλα και ένα χρωματιστό κραγιόν ενώ τα μαλλιά σου ωραία χτενισμένα χωρίς αξεσουάρ ή κότσους.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Θα βαπτίσω τον μικρό μου 10-05-15. Τι να φορέσω;

Απάντηση
Φίλη μας πρέπει να μας δώσεις και άλλες πληροφορίες για να σου απαντήσουμε π.χ. τι σωματότυπο έχεις, ηλικία, χρώματα, μαλλιά, επιδερμίδα, που θα γίνει η βάφτιση κτλ. Σε γενικές γραμμές ένα φόρεμα σε ανοιξιάτικο ύφος, παστέλ ή και με κάποια floral είναι μία safe επιλογή, ένα ζευγάρι γόβες κάποιο ανοιξιάτικο παλτό ή σακάκι και ένα ωραίο πρωινό αλλά chic ύφος στα μαλλιά και στο make up.

Ερώτηση
Γεια σας! Είχα αγοράσει ένα φούξια ανοιξιάτικο σακάκι παρόμοιο σαν της φωτογραφίας που σας έστειλα. Αλλά ποτέ δεν το έχω φορέσει γιατί είναι έντονο χρώμα και δεν ξέρω με τι ρούχα να το φορέσω. Είμαι 17 χρόνων και έχω κάποια παραπάνω κιλά στην περιφέρεια και την κοιλιά. Μπορείτε να μου προτείνετε τρόπους για να το φορέσω… Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Απάντηση
Φίλη μας αν το δύσκολο σημείο στο σώμα σου είναι η κοιλιά και η περιφέρεια καλό θα ηταν να αποφέυγεις πανωφόρια που τελειώνουν σε εκείνο το σημείο οπως αυτό της φωτογραφίας γιατί δεν το καλύπτουν αλλά αντίθετα το τονίζουν. Παρόλα αυτά αφού το έχεις ήδη, ένας safe συνδυασμός είναι με μαύρο cropped παντελόνι που σε κολακεύει ή ένα blue jean, μία μαρινιέρα και το σακάκι σου.

Read More

And More