10 celebrities που έχασαν την παρθενιά τους μετά τα 20

Μπορεί να προκαλούν με τις εμφανίσεις τους πάνω στη σκηνή ή στο κόκκινο χαλί αλλά κάποιοι διάσημοι φαίνεται πως είναι πιο οπισθοδρομικοί ή τουλάχιστον πιο ρομαντικοί από όσο νομίζαμε. 10 star αποκαλύπτουν πως έκαναν σεξ μετά τα 20 καθώς περίμεναν τον κατάλληλο άνθρωπο για να ”θυσιάσουν” ό,τι πολυτιμότερο είχαν.



Adriana Lima- 27

”To sex είναι για μετά το γάμο” δήλωνε κάποτε η Βραζιλιάνα καλλονή και έτσι έφτασε 27 χρονών για να ενδώσει σε ερωτική πρόταση.

Jessica Simpson- 22
Και η sexy Jessica περίμενε τον κατάλληλο άντρα για να ολοκληρώσει. Και αυτό το βρήκε στον σύζυγό της, Nick Lachey.

Chris Martin- 22
”Ήμουν άσχημος και λίγο ανώριμος” είπε ο τραγουδιστής και για αυτό φαίνεται πως άργησε τόσο πολύ να ολοκληρώσει.

Will Ferrer- 21
Ο κωμικός ηθοποιός έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ότι δεν είχε ολοκληρώσει πριν πάει στο κολέγιο.



Lisa Kudrow- 31

”Η παρθενιά μου ήταν ό,τι πολυτιμότερο είχα και δεν σκόπευα να τη χαρίσω έτσι εύκολα” έχει δηλώσει η όμορφη Φοίβη από τα Φιλαράκια, περιμένοντας το σωστό και άξιο παλικάρι να έρθει και να τη κερδίσει με τον χαρακτήρα του.

Brook Shields- 22
Η αλήθεια είναι πως η γοητευτική Brook φιλοδοξούσε να γίνει γυναίκα πριν τα 22. Το γεγονός όμως ότι δεν έτυχε νωρίτερα, δεν την απογοήτευσε καθόλου.


Enrique Iglesias- 25
Ο Enrique φαίνεται ότι έβλεπε πιο ρομαντικά την πρώτη του φορά και για αυτό περίμενε να γνωρίσει το σωστό κορίτσι, φτάνοντας λοιπόν στα 25.

Kevin Jonas- 22
Ο όμορφος Kevin από την διάσημη οικογένεια Jonas, περίμενε, λέει, να παντρευτεί για να σπάσει τα δεσμά της παρθενιάς του.

Celine Dion- 20
Μετά το διαγωνισμό της Eurovision, αποφάσισε να γίνει γυναίκα η Celine Dion. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, έκανε για πρώτη φορά έρωτα με τον άντρα που αγαπούσε.

Susan Boyle- Ακόμα παρθένα
Η Susan εντυπωσίασε τους κριτές και το κοινό στο X Factor με την μελωδική φωνή της. Στα 48 της, παραμένει παρθένα χωρίς να έχει φιληθεί επίσης!

Read More

And More