Ξεκίνησαν οι καιρικές αλλαγές!

Μήπως ήρθε η ώρα να βολέψεις τα καλοκαιρινά σου ρούχα; Ο καιρός σήμερα θα είναι βροχερός όπως και αύριο. Από Δευτέρα θα υπάρξει μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αλλά οι βροχές θα συνεχιστούν.

Τη Δευτέρα στα ανατολικά ηπειρωτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι 3 με 5 και βαθμιαία στο νότιο αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μιρκή άνοδο.

Για την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα είναι αυξημένες με πιθανότητα στις ορεινές κυρίως περιοχές για λίγες πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περεταίρω άνοδο.

Οι καιρικές συνθήκες έφεραν και προβλήματα… Πλημμύρισμένοι δρόμοι στην Αθήνα. Κλειστή η Πειραιώς. Διακοπή της κυκλοφορίας στην εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας, λόγω υπερχείλισης ποταμού. Κλήσεις στην Πυροσβεστική για απάντληση υδάτων και στην Κόρινθο.

Read More

And More