Πήραν το δίπλωμα από 81χρονη γιατί έτρεχε…πίσω από τον νεαρό εραστή της!

Μπορεί να είναι 81 αλλά το λέει η …περδικούλα της! Πριν λίγο καιρό συνελήφθη για παράβαση του ορίου ταχύτητας και σήμερα έχασε για 12 μήνες το δίπλωμά της. Έρωτας είναι η αιτία… Έτρεχε με 170 χιλιόμετρα για να φθάσει το αυτοκίνητο του νεαρού εραστή της!

Η …ώριμη ερωτευμένη είναι η Τζούντιθ Σλέϊντ, 81 ετών, η οποία συνελήφθη για παράβαση του ορίου ταχύτητας, καθώς έτρεχε με 164 χιλιόμετρα την ώρα. Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί που τη συνέλαβαν, η 81χρονη έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και δεν άκουγε τις σειρήνες του περιπολικού, που την κυνηγούσε επί τέσσερα χιλιόμετρα μέχρι να καταφέρει να την κάνει να σταματήσει…

Η κα Σλέϊντ ομολόγησε την ενοχή της. Της επιβλήθηκε πρόστιμο 850 δολαρίων και αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης.

Όταν είχε συλληφθεί, τον περασμένο Ιούλιο, η ίδια είχε δηλώσει: “Περάσαμε (με τον εραστή της) το Σαββατοκύριακο στη Μιλτζούρα μαζί και φύγαμε με δύο αυτοκίνητα. Αν νομίζουν ότι με το να μου πάρουν την άδεια θα με σταματήσουν να οδηγώ, κάνουν μεγάλο λάθος. Τίποτε δεν θα με χωρίσει από τον εραστή μου”. Για την ιστορία ο εραστής της …ηλικιωμένης, έχει λιγότερα από τα μισά χρόνια της!

Read More

And More