Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Διασκέδασαν με τους συνεργάτες τους στη Δέσποινα Βανδή!

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τον Νίκο Οικονομόπουλο διασκέδασε το βράδυ της Παρασκευής η παρέα της εκπομπής “Το πρωινό”. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αποφασίζουν να αφιερώσουν την έξοδό τους στους συνεργάτες τους, ενώ μαζί τους ήταν και ο Γιάννης Λάτσιος.

Ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 έχει εκφράσει πολλές φορές την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του παρουσιαστή του πρωινού και γι’ αυτό άλλωστε τον επέλεξε να είναι για δεύτερη φορά ο οικοδεσπότης του The voice.

Το κέφι ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένο στη χθεσινή βραδιά και δεν σταμάτησαν τα πειράγματα και ο λουλουδοπόλεμος. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την στιγμή που η Σάσα Σταμάτη ραίνει με γαρύφαλλα την Μαίρη Συνατσάκη.

Φυσικά, δεν παρέλειψαν να επισκφτούν την τραγουδίστρια στο καμαρίνι της όπου συνάντησαν τον Τζώνη Καλημέρη, τον Ηλία Κοκοτό και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.


Το ζευγάρι αναχώρησε από το νυχτερινό κέντρο τις πρώτες πρωινές ώρες έχοντας περάσει μία πολύ όμορφη βραδιά. Από τις λίγες φορές μάλιστα που η Φαίη αποφασίζει να ξενυχτίσει τόσο πολύ αφήνοντας τα παιδιά της στη μαμά της.

Read More

And More