Εύκολες και απλές κατασκευές για το τραπέζι σου!

Εύκολες κατασκευές για να κάνεις τη διαφορά στο τραπέζι σου ή στο σαλόνι σου με απλά υλικά που έχεις σίγουρα στο σπίτι σου! Δες τι μπορείς να κάνεις!

/
Δες αυτά τα βάζα. Είναι πάρα πολύ απλό να τα φτιάξεις μόνη σου!

/
Βήμα πρώτο: Χρειάζεσαι ένα κομμάτι λευκό χαρτόνι. Με αυτό θα τυλίξεις ένα σκέτο βάζο, ένα πλαστικό ποτήρι ή ακόμη και ένα τενεκεδάκι. Κόψε το χαρτόνι στο μέγεθος του βάζου σου. Επίσης θα χρειαστείς ένα κομμάτι πλαστικό με φούσκες
που χρησιμοποιείται για να τυλίξεις εύθραυστα αντικείμενα, ένα πινέλο και λίγη τέμπερα ή άλλη μπογιά στο χρώμα που σου αρέσει.

/
Πέρασε με αρκετή μπογιά την πλευρά του πλαστικού με τις φούσκες. Άφησε ένα κομμάτι άβαφο.

/
Γύρισε το πλαστικό και πίεσέ το με προσοχή πάνω στο χαρτόνι ώστε να βαφτεί στο σχέδιο και στο χρώμα που κάνουν οι φούσκες. Άφησέ το να στεγνώσει καλά. Κόλλησέ το πάνω στο βάζο σου, τυλίγοντάς το και στερεώνοντάς το ή με ταινία διπλής όψης ή με κόλλα.

/
Μια άλλη κατασκευή που μπορείς να κάνεις είναι να φτιάξεις πρωτότυπα βάζα από τενεκεδάκια. Χρειάζεσαι απλώς τενεκεδάκια από κονσέρβες, καφέ σε ό,τι μέγεθος θέλεις και βαφή σε σπρέι για μέταλλο σε όποιο χρώμα θέλεις. Εδώ βλέπεις χάλκινα, χρυσά και ασημένια. Βάψε με προσοχή τα τενεκεδάκια και αφού στεγνώσουν είναι έτοιμα!

/
Εξίσου απλή είναι και αυτή η κατασκευή: διαφανή ποτήρια ή βάζα αλλάζουν όψη αν βάλεις γύρω τους πολύχρωμα λαστιχάκια σε συνδυασμούς!

/
Τέλος μια εξίσου απλή και φαντασμαγορική ιδέα είναι να γεμίσεις μερικά ψηλά, διάφανα δοχεία με φουσκωμένα μπαλόνια σε διάφορα χρώματα!

Read More

And More