“10η Εντολή”: Κέρδισε το στοίχημα και των εντυπώσεων και της τηλεθέασης!

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, χθες βράδυ η θρυλική σειρά “10η Εντολή”, ζωντάνεψε και πάλι στους δέκτες μας. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος το ίδιο εμπνευσμένος, το ίδιο παθιασμένος με την σκηνοθεσία και με την συγκεκριμένη σειρά, επέστρεψε στους δέκτες μας και δεν απογοήτευσε κανέναν.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος,αυτός ο μοναδικός κινηματογραφιστής (γιατί για μένα η σκηνοθεσία του ακόμα και στη τηλεόραση γίνεται εντελώς με κινηματογραφική φιλοσοφία και τεχνοτροπία) κατάφερε να μας καθηλώσει προσφέροντάς μας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ενα αποτέλεσμα που “έκοβε την ανάσα”, μιας και αναμφισβήτητα πια μπορούμε να πούμε πως ο Πάνος είναι ο μοναδικός που ξέρει να υπηρετήσει άψογα αυτό που ονομάζουμε “θρίλερ” και “μυστήριο” χωρίς το αποτέλεσμα που βγαίνει στον αέρα να είναι είτε…λίγο, είτε… αστείο.

Η “10η Εντολή” επέστρεψε και είναι στα καλύτερά της, μιας και μετά από δέκα χρόνια έχει στην διάθεσή της και μία φοβερή τεχνολογία που μπορεί να την κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή, ακόμα πιο σοκαριστική.

Κάπως έτσι ,λοιπόν, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η σειρά από τις 11.00 το βράδυ μέχρι και τις 12.00 κυριάρχησε στη ζώνη της, σημειώνοντας για τα τηλεοπτικά δεδομένα του Alpha, αλλά και όχι μόνο, μία πάρα πολύ καλή πορεια στους πίνακες τηλεθέασης.

Βάση των πρώτων στοιχείων της Nielsen η σειρά στο σύνολό της κατάφερε να αγγίξει το 22,0%, ενώ στα νεανικά, δυναμικά κοινά από 15-44 ετών, εκτοξεύθηκε στο 27,0%, φτάνοντας κάποια στιγμή μέχρι και το 28,6%!

Αμφισβητεί κανείς το γεγονός ότι η “10η Εντολή” ετοιμάζεται να γράψει νέα τηλεοπτική ιστορία;


Read More

And More