Δες το δικό μας make over με την Tommy G για την χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση του TLIFE!

Εδώ στο TLIFE έχουμε μια στήλη που αγαπάμε πολύ, το make over. Γιατί μας αρέσει να βλέπουμε όλες εσάς που δηλώνετε συμμετοχή να μεταμορφώνεστε και να το διασκεδάζετε τόσο πολύ με το make up και τα μαλλιά σας! Και είναι ένας ρόλος στον οποίο πάλι εμείς εδώ στο TLIFE μπαίνουμε μια φορά τον χρόνο για την χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση. Και αυτή η… μια φορά το χρόνο στιγμή έφτασε!

Αυτό είναι το δικό μας χριστουγεννιάτικο make over με την Tommy G! Και σε αφήνουμε να ρίξεις κλεφτές ματιές!

/

Ο τέταρτος όροφος που βρίσκονται τα στούντιο του TLIFE γέμισες με δεκάδες προϊόντα μακιγιάζ Tommy G, super αποχρώσεις κραγιόν, άλλες τόσες σκιές και lipgloss! Και θα μπορούσα να σου γράφω για ώρες για όλα αυτά τα προϊόντα αλλά α) παρακάτω κάνω focus στο δικό μου αγαπημένο κραγιόν και β) θα στο πω με λίγα λόγια: η Tommy G είναι ο παράδεισος των γυναικών!

Τα κορίτσια του TLIFE (aka εμείς!) αφεθήκαμε στα χέρια των δύο make up artist της Tommy G, της Ρίας Κανακάρη και της Βάσιας Μποσατζή οι οποίες μας μεταμόρφωσαν πραγματικά (εντάξει, ας αποκαλυφθεί η αλήθεια: το Αρτεμάκι μας, που βλέπεις παραπάνω, δανείστηκε το μαγικό ραβδί των make up artists της Tommy G για την λήψη!). Γιατί η Tommy G έκανε πράγματι θαύματα στο μακιγιάζ!

Παραπάνω η Νατάσα και η Ιωάννα (όχι απαραίτητα με αυτή την σειρά 😉 αφήνονται στα χέρια των make up artists της Tommy G!

Και λίγο πιο πάνω εγώ με το αγαπημένο μου κραγιόν. Μάντεψε! Δεν είναι κόκκινο. Είναι το πιο τέλειο μοβ που είδες ποτέ και που με αυτό θα περάσω οοοοοολες τις γιορτές! Σημείωσε απόχρωση: no 56, Tommy G.

Και μετά από όλες αυτές τις γενναίες δόσεις καλλυντικών, μπορείς να δεις εδώ το τελικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ χάρη στην Tommy G. Και δεν έχω καλύτερη απόδειξη από αυτή, ότι ναι, το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα (στην περίπτωση του TLIFE, να κάνει τις όμορφες…. ακόμη πιο όμορφες :P)

And More