Η μούσα της καμπάνιας F/W 2014/15 Miranda Kerr ενσαρκώνει την πολυδιάστατη γυναίκα της Swarovski

Η Swarovski συνδυάζει φως, λάμψη και πολυτέλεια, για να δημιουργήσει το χαρακτηριστικό, πολυπόθητο στιλ της. Η Swarovski, μια επωνυμία ταυτισμένη με το σύγχρονο στυλ, απευθύνεται στη πολυδιάστατη γυναίκα που θέλει να έχει τέλεια εμφάνιση ανά πάσα στιγμή.

Η Miranda Kerr ενσαρκώνει αυτή τη μοντέρνα γυναίκα και επιλέχθηκε ως μούσα της Swarovski για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014/15. Λαμπερή και πασίγνωστη για την ασύγκριτη αίσθηση του στυλ που διαθέτει, η Miranda έχει πολλές διαφορετικές πλευρές οι οποίες εκφράζουν ιδανικά τις αξίες της Swarovski. Ως πρωταγωνίστρια της νέας παγκόσμιας καμπάνιας με την υπογραφή του φωτογράφου Steven Meisel, η Miranda δηλώνει: «Λατρεύω την ευελιξία που διαθέτουν οι συλλογές της Swarovski. Τα κοσμήματά της συμβαδίζουν πάντα με την εποχή τους, είναι μέσα στη μόδα και συνάμα διαχρονικά, ώστε να μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ, για σπορ και πιο επίσημες εμφανίσεις».

Μενταγιόν, βραχιόλια και δαχτυλίδια σε λιτές, λεπτές γραμμές είναι διαθέσιμα σε διάφορα μέταλλα, προσδίδοντας νέες διαστάσεις στην έννοια της ευελιξίας που αποτελεί εμβληματικό στοιχείο πολλών σχεδίων της Swarovski. Αυτή τη σεζόν, τολμήστε να συνδυάσετε πολλά όμοια δαχτυλίδια ή βραχιόλια ή μερικά διαφορετικά μενταγιόν σε διάφορες μεταλλικές αποχρώσεις. Οι επιλογές και οι πιθανοί συνδυασμοί δεν έχουν τέλος.

Η Swarovski πραγματικά ενθαρρύνει τις γυναίκες να τολμούν όσον αφορά την εμφάνισή τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ενσωματώσουν νέες τάσεις στο προσωπικό τους στυλ, με τον δικό τους τρόπο, κάθε μέρα.

Read More

And More