Ευγενία Μανωλίδου: Έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηρώδειο! Ποιος επιμελήθηκε το look της; Backstage φωτογραφίες

Σε μια ξεχωριστή βραδιά στο Ηρώδειο βρέθηκε το Σάββατο η Ευγενία Μανωλίδου. Πρόκειται για μία εκδήλωση που διοργανώθηκε από την πρεσβεία του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα και το ίδρυμα Heydar Aliyev, σε συνεργασία με το ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Περισσότεροι από 120 καλλιτέχνες από το Αζερμπαϊτζάν παρουσίασαν την μουσική και χορευτική παράσταση αζέρικης μουσικής και χορού με τίτλο στη «Χώρα της Φωτιάς». Η βραδιά αυτή ήταν μία έμπρακτη απόδειξη ότι οι δεσμοί μεταξύ Αθήνας και Μπακού, πέραν από την ενεργειακή συνεργασία και τους αγωγούς φυσικού αερίου, είναι ισχυροί και στον χώρο του Πολιτισμού.

Η γνωστή μαέστρος ανέλαβε την παρουσίαση της βραδιάς και έκλεψε τις εντυπώσεις, τρεις μόλις μήνες μετά την γέννηση του γιου της. Το TLIFE σου εξασφάλισε backstage φωτογραφίες από την προετοιμασία της ενώ μάθαμε και ποιος επιμελήθηκε τα μαλλιά της! Φυσικά δεν είναι άλλος από τον γνωστό hairstylist, Τρύφωνα Σαμαρά.

Ο Τρύφωνας επέλεξε να δώσει ένα αρχαιοελληνικό ύφος στα μαλλιά της Ευγενίας για να ταιριάζουν με το λευκό φόρεμα που επέλεξε! Παράλληλα την βοήθησε να προετοιμαστεί κάνοντας μαζί της χορευτικές φιγούρες…

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες!

Read More

And More