Δωροθέα Μερκούρη: “Η φιλία μου με την Μόνικα Μπελούτσι”

Η Δωροθέα Μερκούρη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα Espresso και μίλησε για τον χωρισμό της, την φιλία της με την Monica Bellucci και τους λόγους που αποιφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ιταλία.

Η Δωροθέα Μερκούρη, εδώ και καιρό, ζει στην Ιταλία. Η ίδια εξηγεί τους λόγους της απόφασής της.“Στο τέλος ήθελα να καταλήξω στην Ιταλία. Το είχα αρκετά χρόνια αυτό στο νου μου, δεν ήταν κάτι που έγινε ξαφνικά. Όταν θεώρησα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνω, και για εμένα και για τα παιδιά, το έκανα”.

Μια από τις διάσημες φιλίες που έχει κάνει στην Ιταλία, είναι αυτή με την Monica Bellucci. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η φιλία τους διαρκεί ήδη επτά χρόνια. “Έχουμε μια πολύ ωραία σχέση με τη Monica. Είμαστε φίλες εδώ και επτά χρόνια. Η φιλία μας έχει γίνει πιο δυνατή τα τελευταία δυο χρόνια, από τότε που γύρισα στην Ευρώπη”, αναφέρει.

Πρόσφατα, συνεργάστηκαν στο νέο διαφημιστικό του Martini,στο οποιο συμμετείχαν και οι Dolce & Gabbana. Η Δωροθέα Μερκούρη χαρακτήρισε την συνεργασία τους, καταπληκτική. “Με τη Monica θέλαμε να κάνουμε κάτι μαζί πάρα πολύ. Με το που γέννησε το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν αυτό το διαφημιστικό…Είχε πολύ πλάκα”.

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, ήταν το διαζύγιό της, δυο χρόνια πριν. “Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω αποφασίσει να κάνω στη ζωή μου, αλλά πέρασε αυτό”. Όπως παραδέχεται, το διαζύγιο της, ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή στη ζωή της. “Δεν ήταν εύκολο για μένα να μην είμαι μαζί με τον άνθρωπο που έχω κα΄νει παιδιά. Εύχομαι και ελπίζω να μην μου συμβεί κάτι πιο δύσκολο από αυτό“.

Αυτή την περίοδο η Δωροθέα προετοιμάζεται για τα γυρίσματα μιας ταινίας στην Ιταλία. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ, ενώ έκανε ένα ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα, για μια βραδιά που διοργάνωσε η Vogue Hellas.

Read More

And More