Σταματίνα Τσιμτσιλή: Παρουσιάζει το πρώτο της βιβλίο που το αφιερώνει στον σύζυγό της Θέμη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναμένεται να μας παρουσιάσει σε λίγες ημέρες έναν άλλο, διαφορετικό εαυτό από εκείνον που την έχουμε συνηθίσει. Η παρουσιάστρια του Alpha συστήνεται για πρώτη φορά στο κοινό ως συγγραφέας ενός μυθιστορήματος με τίτλο “Όλα για λίγο παράδεισο”. Όπως διαβάζουμε στο Thema People, η Σταματίνα ξεκίνησε να γράφει το βιβλίο της πριν από τέσσερα χρόνια, με ένα μεγάλο μέρος του να γράφεται μετά τη γέννηση της πρώτης κόρης της Νάγιας και να ολοκληρώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στη δεύτερη κόρη της.

“Είναι κάτι εντελώς καινούριο για μένα. Νιώθω χαρούμενη και περήφανη που κατάφερα να ολοκληρώσω το βιβλίο, αλλά και φοβισμένη για την αντιμετώπιση που θα έχει ο νέος ρόλος μου. Ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα” αναφέρει η ίδια. Για το είδος του βιβλίου το οποίο παρουσιάζει αναφέρει: “Ανήκω κι εγώ στο κοινό στο οποίο απευθύνομαι. Διαβάζω φανατικά τα βιβλία της Λένας Μαντά, για παράδειγμα, τα οποία με αγγίζουν βαθειά. […] Δεν ανήκω στο κοινό των ‘Πενήντα αποχρώσεων του γκρι’. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να διαβάσω το συγκεκριμένο βιβλίο.”

Το βιβλίο αφορά στη ζωή μιας 35χρονης, της Λήδας και εξιστορεί τη ζωή της πλάι στον έρωτα της ζωής της Ορέστη, με αναφορές σε σχέσεις και περιστατικά από το παρελθόν. Εύλογα λοιπόν κανείς αναρωτιέται αν όσα γράφει έχουν να κάνουν και με τη δική της ζωή. “Το βιβλίο δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτοβιογραφικό. Ωστόσο, όλες οι αναγνώστριες, είτε είναι στην ηλικία της Λήδας, είτε μεγαλύτερες ή μικρότερες, νομίζω πως μπορούν να βρουν συνάψεις μαζί της” αναφέρει η παρουσιάστρια του Happy Day.

H Σταματίνα επέλεξε να αφιερώσει το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, στον δικό της έρωτα ζωής, τον σύζυγό της Θέμη Σοφό. “Αυτές οι σελίδες είναι αφιερωμένες στον Θέμη, που πριν από μερικά χρόνια με πήρε από το χέρι και μου έδειξε το μονοπάτι της ευτυχίας…” σημειώνει στην αφιέρωση στις πρώτες σελίδες του.

Read More

And More