2χρονο κάνει 200 ράμματα στο πρόσωπο μετά από επίθεση σκύλου!

Σε κατάσταση πανικού βρέθηκε η οικογένεια ενός 2χρονου αγοριού, όταν ο γιος τους δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο των παππούδων του. Το παιδί οδηγήθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και έκανε 200 ράμματα στο πρόσωπο.

Ο μικρός Joshua Mann βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από την επίθεση που δέχτηκε από το σκυλί της γιαγιάς του και αυτή η εμπειρία φαίνεται πως θα του μείνει αξέχαστει. Το 2χρονο αγοράκι που βρέθηκε για λίγο στο κτήμα των παππούδων του ήρθε αντμέτωπο με έναν από τους μεγαλύτερους φόβους του, καθώς η επίθεση του σκύλου παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή του.
Το παιδάκι έχει κάνει ήδη 200 ράμματα στο πρόσωπο και το λαιμό του και θα υποβληθεί σε περαιτέρω επέμβαση πριν επιστρέψει στο σπίτι του, στο Brockworth. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονατι και οι γονείς του παιδιού που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έγινε. Ο μικρός Joshua έπαιζε με το μεγαλόσωμο σκύλο, όταν αυτός ξαφνικά πήδηξε στον αέρα και και βρέθηκε να απειλεί το πρόσωπό του. Ο πατέρας του και οι συγγενείς προσπάθησαν να το απομακρύνουν , αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς το παιδί είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο.
Τραγική φιγούρα η μητέρα του Joshua, η οποία έφτασε κλαίγοντας στο νοσοκομείο. “Τρόμαξα πολύ όταν είδα τον γιο μου γεμάτο αίματα στο νοσοκομείο. Νόμιζα ότι θα πεθάνει”, δηλωσε η μητέρα του μικρού.

Read More

And More