Τσάκισε κόκαλα η πρεμιέρα του Μάρκου! Τα ποσοστά τηλεθέασης του “Mega με μία” απλά δεν υπάρχουν…

Ο Μάρκος Σεφερλής ήρθε στο Mega και με την πρώτη του “καλημέρα” κατάφερε να… τσακίσει κόκολα! Η τηλεθέαση που χάρισε η σαρωτική, χθεσινή του παρουσία στο πρωινό του Mega πολύ απλά δεν υπάρχει! Το ντεμπούτο του “Mega με μία” στους μικρούς μας δέκτες τρέλανε πραγματικά τα μηχανάκια της Nielsen και εξαφάνισε από τον τηλεοπτικό χάρτη τον ανταγωνισμό!

Ο αγαπημένος ηθοποιός με το ιδιαίτερο στυλ που έχει και το οποίο τον έχει χαρακτηρίσει ως καλλιτέχνη απόλυτα, έκλεισε χθες το πρωί πονηρά το μάτι σε όλους τους τηλεθεατές κι εκείνοι; Ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμά του. Αποτέλεσμα;

Σήμερα οι πάντες να έχουν ζαλιστεί από τις επιδόσεις του και ο ανταγωνισμός να προσπαθεί να ξεπεράσει την… ναυτία με δραμαμίνες!!!

Το “Mega με μία” χθες σημείωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 47,0%, ενώ στα νεανικά κοινά απογειώθηκε στο εντυπωσιακό 53,8%!!! Και για να σε ζαλίσω και σένα με την σειρά σου, κάποια στιγμή η εκπομπή στα νεανικά κοινά, στα κοινά από 15-44 ετών έφτασε να χτυπάει ακόμα και το απίστευτο και όμως τηλεοπτικό ποσοστό τηλεθέασης του – κρατήσου καλά – 62,8%!!!

Την ίδια ώρα “Το πρωινό” έκανε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης μόλις 19,3%, ενώ όπως ίσως φαντάζεσαι η πρωινή ζώνη σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια καταποντίστηκε σε μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης που θυμίζουν… πολικές θερμοκρασίες…

Read More

And More