Madonna: Αποκάλυψε πως ήταν ζευγάρι με πασίγνωστο καλλιτέχνη και ακτιβιστή που δολοφονήθηκε!

Μια ερώτηση για τα συναισθήματα της προς τον γνωστό παρουσιαστή David Letterman στάθηκε η αφορμή για να κάνει μια αποκάλυψη σε σχέση με το ερωτικό της παρελθόν η Madonna. Η τραγουδίστρια μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη δήλωσε πως υπήρξε κάποια στιγμή το 1994 που ο David Letterman την είχε νευριάσει πραγματικά αλλά ότι όλες τις άλλες φορές περνά καλά στην εκπομπή του.

Όταν οι παρουσιαστές θέλησαν να μάθουν περισσότερα για την άτυχη στιγμή μεταξύ της Madonna και του David Letterman ήρθε και η… αποκάλυψη! “Είχα περίεργη διάθεση εκείνη την ημέρα. Ήμουν τότε ζευγάρι με τον Tupac Shakur κι εκείνος με ”κούρδιζε” για τη ζωή γενικά. Έτσι όταν έφτασα στην εκπομπή ένιωθα κάπως σαν μέλος συμμορίας”, δήλωσε η ίδια.

Ο Tupac Shakur υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς Αμερικανούς ράπερ. Ο ίδιος υπήρξε ηθοποιός αλλά και ακτιβιστής με έντονη δράση στη σύντομη ζωή του. Δύο χρόνια μετά το 1994, οπότε υπήρξε ζευγάρι με την Madonna, ο καλλιτέχνης έπεσε θύμα ένοπλης επίθεσης και αφού δέχθηκε σφαίρες στο στήθος, στην λεκάνη και το χέρι του, κατέληξε από εσωτερική αιμορραγία 6 ημέρες αργότερα.

Άκου το σχετικό απόσπασμα της ραδιοφωνικής συνέντευξης της Madonna.

Read More

And More