Κ. Δανδουλάκη: ”Ξέρω ότι μεγαλώνω”!

Μία συζήτηση με την Κάτια Δανδουλάκη δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Η ηθοποιός έχει το θάρρος να αντιμετωπίζει με ειλικρίνεια τα λάθη της και να μιλάει γι’αυτά που την απασχολούν. ””Στο θέατρο έχω πέσει πολλές φορές έξω κι έχω πάρει στο λαιμό μου πολλούς ανθρώπους. ‘Εχω κάνει πολύ μεγάλες επιτυχίες αλλά και κάποιες τρανταχτές αποτυχίες τις οποίες πληρώνω ακόμα. Χρωστάω ακόμα! Δεν με παίρνει πια, δεδομένης και της οικονομικής κρίσης, να κάνω το κέφι μου από τη στιγμή που δεν έχω τις πλάτες μου για να το αντέξω. Είναι αβάσταχτο μαρτύριο να ξέρεις ότι χρωστάς”, δηλώνει η Κάτια στο περιοδικό ΟΚ!

Η ηθοποιός τονίζει πως μολονότι η τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ”Η Ζωή της άλλης”, έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, δεν ζήτησε αύξηση καθώς κάτι τέτοιο το θεωρεί είδος εκβιασμού. Πώς είναι όμως στη συναισθηματική της ζωή; ”Δεν έχω πει ότι αποκλείεται να ξαναερωτευτώ αλλά ακόμα κι εγώ η ίδια αναρωτιέμαι αν αυτό που έζησα τριαντα δύο χρόνια με το Μάριο είναι δυνατόν να ξανατύχει. Θα ήταν υπέροχο να είχα έναν τέτοιο σύντροφο σαν αυτόν που είχα αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να αντικατασταθεί”, υπογραμμίζει.

Ποια είναι η σχέση της με το χρόνο. Παλαιότερα είχε παραδεχτεί πως κάνει botox από τα 40 της. ”Μα γιατί να μην το πω; Ξέρω ότι μεγαλώνω. Δηλαδή τι θα έπρεπε να λέω; Ότι μια καλή νεράιδα με άγγιξε με το ραβδί της και προχοράω στον χρόνο ανέπαφη ή ότι δεν έχω ρυτίδες έτσι στα καλά καθούμενα; Όλοι κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε φρέσκοι. Εγώ από μικρή ήμουν κοκέτα. Δεν είναι ταμπού να παραδεχτεί κανείς ότι έχει κάνει botox. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι να παραμορφώνεσαι και να δείχνεις σαν άγαλμα. Πολλές γυναίκες θέλουν να γίνουν ξαφνικά 20 χρονών και γτάνουν στην υπερβολή”, παραδέχεται.

Ωστόσο η Κάτια δεν θέλει να λέει την ηλικία της καθώς παλαιότερα όταν έλεγε πόσο είναι δεν την πίστευαν. Όμως, όπως λέει η ίδια, είναι εύκολο να την υπολογίσει κανείς αν σκεφτεί πως κάνει σχεδόν 40 χρόνια θεάτρο.

Read More

And More