Όταν τρεις ηλικιωμένες γυναίκες είδαν το 50 shades of Grey! Βίντεο

Μπορεί η γιαγιά σου να μην είναι το ιδανικό πρόσωπο που θα σε συνοδεύσει στο σινεμά για να δεις την ταινία 50 Shades of Grey, όμως τρεις γυναίκες περίπου στην ηλικία της, την είδαν και μπορούν να σου πουν τη γνώμη τους. Τρεις τολμηρές ηλικιωμένες γυναίκες, η Teresa Dahlquist, η Josie Cavalluzzi, και η Mary Bartnicki, παρακολούθησαν την ταινία και το ET Online κατέγραψε σε βίντεο την κριτική τους.

“Είχε πολύ γυμνό για τα γούστα μου” είπε η πρώτη βαθμολογόντας την ταινία με 4 στα 10. “Ήταν πολύ περιγραφική σε σημείο που έφυγα από την αίθουσα”, παραδέχεται η Josie Cavalluzzi. “Αλλά επέστρεψα. Μου άρεσε πολύ η μουσική κι έτσι έκλεισα τα μάτια μου και την απόλαυσα. Το soundtrack ήταν εκπληκτικό”, συμπληρώνει και δίνει 5 βαθμούς στην ταινία.

Η Mary Bartnicki είναι η μόνη στην οποία η ταινία άρεσε πραγματικά. Την βαθμολογεί με 9.5 στα 10 και υποστηρίζει πως το σενάριο ήταν πολύ πιστό στο βιβλίο. “Αυτός όμως, ήταν μια λάθος επιλογή για τον ρόλο. Λυπάμαι που το λέω”, σημειώνει η ίδια για τον πρωταγωνιστή της ταινίας Jamie Dornan.

Δες όλα όσα είπαν στο ET Online στο παρακάτω βίντεο.

Read More

And More