Κυριάκος Μητσοτάκης: Μιλάει για τη σύζυγό του Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά!

Τι ρόλο μπορεί να παίξει ο έρωτας στη ζωή ενός πολιτικού; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχεται πως ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο στη δική του ζωή. Ο γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αφήνει για λίγο στην άκρη την προεκλογική εκστρατεία του και μιλά στο περιοδικό YOU για την ζωή του ως σύζυγος και ως πατέρας τριών παιδιών.

“Αρχηγός στο σπίτι είναι πάντα η γυναίκα” παραδέχεται ο πολιτικός ενώ όπως ξεκαθαρίζει τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του Μαρέβα, γίνονται “κακοί’ όταν χρειάζεται για τα παιδιά τους. “Οι γονείς πρέπει να έχουν μια κοινή αντιμετώπιση απέναντι στα παιδιά. Αυτό προσπαθούμε τουλάχιστον εμείς”.


Με τη σύζυγό του, Μαρέβα.

Με τα παιδιά του, Κωνσταντίνο, Σοφία και Δάφνη.

Τα τρία του παιδιά, η 18χρονη Σοφία, ο 17χρονος Κωνσταντίνος και η 12χρονη Δάφνη, του ζητούν: “Χρόνο! Όταν δουλεύεις τόσες ώρες είναι λογικό να διεκδικούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με τον πατέρα τους κι εγώ από τη μεριά μου προσπαθώ να μην τους χαλάω χατίρι”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται και στην μητέρα του Μαρίκα Μητσοτάκη, που έφυγε από τη ζωή το 2012. ΄”Μου λείπει η απέραντη καλοσύνη της. Αυτες τις ημέρες την σκέφτομαι πολύ διότι την έχασα ακριβώς τη μέρα των προηγούμενων εκλογών” σημειώνει ο πολιτικός.

Read More

And More