Μάριος Αθανασίου: Θα παντρευτεί τη μητέρα του δεύτερου παιδιού του;

“Είναι άλλο να γίνεται κάποιος πατέρας στα 30 του και άλλο στα 40, γιατί αυτή η δεκαετία είναι πολύ σημαντική και πολύ δραστήρια για τη ζωή κάθε άνδρα” δήλωσε ο Μάριος Αθανασίου σε κοινή συνέντευξη του με τη συμπρωταγωνίστρια του στους Συμμαθητές, Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο περιοδικό ΟΚ!

/

“Τώρα ήμουν πιο συνειδητοποιημένος, ήξερα τι να περιμένω, αλλά ταυτόχρονα είχα μεγαλύτερη αγωνία και φόβο. Βέβαια και στις δύο περιπτώσεις τα συναισθήματα είναι ίδια. Οταν αντικρίζεις πρώτη φορά το παιδί σου, νιώθεις ότι σταματάει ο χρόνος, εξαφανίζεται ο χώρος και σχεδόν δεν μπορείς να καταλάβεις ούτε που είσαι ούτε τι κάνεις. Τις πρώτες δύο μέρες πήγαινα στο γύρισμα και ήμουν σαν μεθυσμένος. Νόμιζα ότι περπατούσα πάνω σε σύννεφα. Ήθελα να κλάψω, να γελάσω, να αγκαλιάσω όλο τον κόσμο. Είχα μεθύσει από ευτυχία”, συμπλήρωσε ο ηθοποιός που πριν από λίγες εβδομάδες απόκτησε το δεύτερο παιδι του.

/

Όσο για το αν σκέφτεται να παντρευτεί με τη σύντροφό του και μητέρα της μικρής κόρης του, Μάρθα Αλεξοπούλου, απαντά: “Όχι. Δεν ήμουν ποτέ της τυπολατρίας και δεν είμαι και από τους ανθρώπους που περνούν καλά όταν έχουν καλεσμένους στο σπίτι. Για να καταλάβεις, πάρτι για τους συμμαθητές μου έχω κάνει μια φορά στη ζωή μου, κι αυτό επειδή γιορτάζαμε μαζί με έναν φίλο μου. Ντρέπομαι απίστευρα, αγχώνομαι αν θα περάσουν όλοι καλά και το πιθανότερο είναι ότι θα πάθαινα κρίση πανικού αν επρόκειτο να υποδεχθώ φίλους και γνωστούς στη γαμήλια δεξίωση. (Γελάει)”.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

Read More

And More