Η Τατιάνα στο Life&Style: ”Το μόνο που με απασχολεί είναι η εκπομπή μου στο Star”!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, πρωταγωνιστεί σήμερα στο εξώφυλλο του περιοδικού Life & Style. Δίνει μία αποκαλυπτική συνέντευξη και δηλώνει ενθουσιαμένη με το νέο της ξεκίνημα στο Star. ”Το μόνο που με απασχολεί τώρα είναι η εκπομπή μου στο Star. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτό που έχω διάθεση να δημιουργήσω. Ζω μια περίοδο πάθους με τη δουλειά μου και δεν νιώθω καμία ανασφάλεια”, υποστηρίζει.

Η δημοσιογράφος είναι πολύ ευχαριστημένη με τους συνεργάτες της στο Star. Λέει χαρακτηριστικά: ”Το Star είναι ένα πάρα πολύ οικογενειακό κανάλι, ζεστό, με πιο ανθρώπινους ρυθμούς και με πιο προσωπικές σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί. Είμαστε μια ομάδα”.

Για όλα όσα γράφονται κατά καιρούς για εκείνη, η Τατιάνα λέει: ”Η ίντριγκα είναι πολύ ωραία για τα μέσα. Έπειτα από 17 χρόνια στη δουλειά, βαριέμαι να πρωταγωνιστώ στα διάφορα σενάρια των δημοσιευμάτων, δεν δίνω σημασία και σε αυτά που γράφονται. Ειδικά όταν έχεις εργαστεί και έχεις την αυτοπεποίθηση, ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου και σου αρέσει αυτό που κάνεις, δεν δίνεις σημασία”, παραδέχεται.

”Μου αρέσει να μάχομαι. Να είμαι πρώτη. Διαφορετικά πώς θα είχα φτάσει εδώ που είμαι τώρα”;

Εκτός από επαγγελματίας όμως είναι και γυναίκα. Μία ερωτευμένη σύζυγος και προστατευτική μητέρα που προσπαθεί μες τους τρελούς ρυθμούς να βρει λίγο χρόνο για την οικογένειά της. Για τον άντρα της, το Νίκο Ευαγγελάτο, αισθάνεται θαυμασμό και πολλή αγάπη.

”Αισθάνομαι ότι ο Νίκος τώρα ξεκινάει το πιο δυνατό κομμάτι της καριέρας του. Είναι ένας τόσο ικανός άνθρωπος που ακόμη και αν τον πετάξεις στην έρημο όχι απλώς θα επιβιώσει, αλλά θα μεγαλουργήσει. Το διαδίκτυο με το οποίο ασχολείται, είναι πλέον ο τόπος όπου γίνονται τα πάντα. Ο Νίκος είναι πιο ικανός από εμένα και με ό,τι καταπιάνεται είναι επιτυχημένος”, τονίζει.

Η μικρή Λυδία δεν θα μπορούσε να λείπει από τη φωτογράφηση της μαμάς της.

Πώς φαντάζεται όμως τον εαυτό της στο μέλλον; ”Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι το αύριο, αλλά να απολαμβάνω το τώρα. Το πέρασμα του χρόνου και βέβαια με απασχολεί. Ξέρεις καμία γυναίκα που να θέλει να γεράσει”;

Διάβασε περισσότερα στο Life&Style που κυκλοφορεί.

Read More

And More