Άννα Πρέλεβιτς: Δεν έλειψε από την πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη!

Η σχέση τους ξεκίνησε πριν από δέκα περίπου μήνες και ο έρωτάς τους όσο πάει και φουντώνει. Διακριτικοί και άνθρωποι χαμηλών τόνων ο Γιώργος Σαμπάνης και η καλή του Άννα Πρέλεβιτς έχουν γίνει αχώριστοι και στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε νέα αρχή.
Ο γνωστός τραγουδιστής, αν και τρέχει από το πρωί ως το βράδυ, βρίσκει πάντα χρόνο για την σύντροφό του. Οι δυο τους επιλέγουν ήσυχα μέρη με καλή παρέα και κρατούν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι’ αυτό και οι κοινές διακοπές τους το καλοκαίρι ήταν στη Σκιάθο και όχι στην κοσμοπολίτικη Μύκονο…

Ωστόσο, η πρεμιέρα είναι πρεμιέρα και όσο και αν θέλουν να κρυφτούν δεν μπορούν… Έτσι, η όμορφη Άννα βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Acro και διασκέδασε με τις φίλες της ακούγοντας τις επιτυχίες του συντρόφου της. Του πέταξε λουλούδια, σιγοτραγούδησε τα αγαπημένα της κομμάτια, αλλά απέφυγε να φωτογραφηθούν μαζί.

Και αυτό γιατί και οι δυο έχουν σαν αρχή να μην μιλούν πολύ για τα προσωπικά τους. Κάτι που είδαμε και στην τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Γιώργου στον Μάρκο Σεφερλή. Εκεί, όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε τι κάνει η Πρέλεβιτς και αν θα πάει στην πρεμιέρα του, μίλησε λακωνικά επιβεβαιώνοντας πως θα είναι στο πλευρό του. (Δες εδώ τι είπε στην εκπομπή)

Γιατί ο έρωτας δεν κρύβεται!


Η Άννα Πρέλεβιτς μαζί με την Σόφη Πασχάλη!

Read More

And More