ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ναι, στην ενημέρωση θα πει τελικά ο ΑΝΤ1 και το καλοκαίρι !

Για πρώτη φορά φέτος οι Αντεννικοί είχαν κάνει την έκπληξη και είχαν πάρει την απόφαση να κρατήσουν αποστάσεις ασφαλείας απο την καλοκαιρινή ενημέρωση …Η διοίκηση του καναλιού του Αμαρουσίου είχε αποφασίσει μετά το τέλος του “Καλημέρα Ελλάδα” ,να μην υπάρξει πρωινή, ενημερωτική εκπομπή κατά την διάρκεια των θερινών μηνών.

Ναι, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, είχαν πει μόλις ο Γιώργος Παπαδάκης μας το κουνήσει το μαντήλι και ανανεώσει μαζί μας το ραντεβού του και πάλι για Σεπτέμβρη ,στο πρόγραμμα να έρθουν και να προστεθούν σειρές και εκπομπές σε επανάληψη και όχι εκπομπή ενημερωτικού χαρακτήρα, όπως γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Τελικά ,όμως, τα σχέδια άλλαξαν ! Τα σχέδια άλλαξαν και μία ολοκαίνουργια πρωινή, ενημερωτική εκπομπή στήνεται αυτή την εποχή στο Μαρούσι και θα βγει στον αέρα στις 5 Ιουλίου. Οσο για το ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση ; Μην πάει ο νους σας σε κάποιο Αντεννικό πρόσωπο.

Την παρουσίαση της εκπομπής θα την αναλάβει μία δημοσιογράφος , η οποία μέχρι τώρα συνεργαζόταν με τον Alpha και το όνομα αυτής ; Mαρία Νικόλτσιου !

Read More

And More