Σας αποκαλύπτουμε τα πάντα για την νέα εκπομπή του Εκτορα Μποτρίνι !

Ε ,ναι λοιπόν τα ριάλιτι δεν λένε τελειώσουν εκεί στον Alpha … Το κανάλι της Κάντζας θα συνεχίσει να χορεύει στον τρελό ρυθμό των ριάλιτι μέχρι το τέλος της σεζόν και …όποιος από τους τηλεθεατές αντέξει !

Το ένα ριαλιτο-πρόγραμμα θα διαδέχεται το άλλο μέχρι τον Ιούνιο, μιας και αυτή είναι μία φθηνή τηλεοπτική λύση που και δεν κοστίζει τίποτα στα κανάλια και νούμερα φέρνει βεβαίως – βεβαίως , κάτι το οποίο είναι πάντα και το μοναδικό ζητούμενο στο μαγικό, γυάλινο κόσμο της TV !

Ετσι, λοιπόν, ο Εκτορας Μποτρίνι, δεν θα προλάβει να βγάλει καλά – καλά την ποδιά όταν τελειώσουν τα επεισόδια του “Εφιάλτη στην κουζίνα” και θα χρειαστεί να πάρει ξανά ανά χείρας τις κουτάλες του.

Ο γνωστός chef θα παρουσιάσει όντως και μία δεύτερη ριαλιτο-εκπομπή στον Alpha , – όπως είχε ακουστεί πριν απο δύο περίπου μήνες – , η οποία μάλιστα ήδη έχει ξεκινήσει να μαγειρεύεται …

Ρωτώντας ,λοιπόν, μάθαμε πως η εκπομπή θα βρίσκεται στους δέκτες μας απο Γενάρη και μετά και σύμφωνα με τις αποκλεισικές πληροφορίες μας , θα βγει στον αέρα με τον τίτλο , “Mpotrini ‘s” .

Οσο για το ποιο ακριβώς είναι το κόνσεπτ ; Καλά πληροφορημένες πηγές του καναλιού μας ενημέρωσαν πως παιδιά που βασανίζονται απο την ανεργία και ψάχνουν να βρουν τον επαγγελματικό τους δρόμο και έχουν εννοείται μία αγάπη για την κουζίνα και ένα μεράκι, μπορούν να στείλουν συμμετοχή στο εν ΄λόγω πρόγραμμα .

Ο Εκτορας απο την δική του πλευρά θα αναλάβει την …εκπαίδευσή τους – εκπαιδεύοντας όχι την Ρίτα ,αλλά επίδοξους chef ένα πράγμα – και οι καλύτεροι που θα καταφέρουν να φτάσουν στο τέλος , δεν θα κερδίσουν κάποιο χρητικό ποσό.

Η νίκη τους θα τους χαρίσει ένα …εστιατόριο ! Ναι, οι καλύτεροι θα ανοίξουν ένα εστιατόριο , του οποίου την γενική ευθύνη θα φέρει ο Εκτορας Μποτρίνι και μάλιστα αυτές τις ημέρες μελετάται ,μήπως “Mpotrini ‘ s” , να είναι και ο τίτλος αυτού του εστιατορίου.

Read More

And More