Ποια αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου είναι στη φωτογραφία;

Την αγαπάμε ιδιαίτερα και χρησιμοποιούμε τις ατάκες της μέχρι και σήμερα! Οι ταινίες που έχει πάρει μέρος στον ελληνικό κινηματογράφο είναι όλες επιτυχημένες και παρόλο που επρόκειτο για μία πολύ όμορφη και καλλίγραμμη γυναίκα δεν έμεινε στη συνείδηση του κόσμου έτσι.

Αν σου αναφέρω την χαρακτηριστική σκηνή από την ταινία “Αχ, αυτή η γυναίκα μου” σίγουρα θα καταλάβεις ότι πρόκειται για την Σαπφώ Νοταρά! Μπουρλότοοοοο…

src=/files/Image/NEWS/2013/NOEMVRIOS/08-11/sapfo1.jpg

Από αυτά που δεν ξέρουμε για την Νοταρά είναι ότι ερωτεύτηκε τον αντάρτη και απέρριψε πρόταση γάμου από τον Τσαρούχη. Ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός δεν παντρεύτηκε ποτέ!

Μόνο όσοι την ήξεραν καλά, όπως διαβάζουμε στη Μηχανή του Χρόνου, του Χρίστου Βασιλόπουλου, γνώριζαν για τον μοναδικό μεγάλο έρωτα της, έναν νεαρό αντάρτη. Ήταν μια φλογερή σχέση, που τελείωσε νωρίς γιατί ο νεαρός έφυγε για το βουνό και αργότερα συνελήφθη, με αποτέλεσμα η Σαπφώ να χάσει για πάντα τα ίχνη του.

src=/files/Image/NEWS/2013/NOEMVRIOS/08-11/sapfo.jpg

Η πρόταση γάμου από τον Τσαρούχη

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Κυριακάτικο Ξύπνημα» γνωρίστηκε με το Γιάννη Τσαρούχη. Μια μέρα, την πλησίασε και της εξομολογήθηκε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της ενώ της είπε ότι οι δυο τους θα μπορούσαν να κάνουν ένα παιδί. Εκείνη πίστεψε ότι επρόκειτο για πλάκα με συνένοχους τον Δημήτρη Χορν και την Έλλη Λαμπέτη. Οπότε τον απέρριψε τον αλλά τον έβρισε με το γνωστό της ταμπεραμέντο.

Χρόνια μετά, οι δυο τους θυμήθηκαν το περιστατικό και ο Τσαρούχης επέμεινε ότι η πρότασή του ήταν αληθινή. Η Νοταρά μόνο τότε κατάλαβε ότι μιλούσε σοβαρά και κατέρρευσε με την αποκάλυψη με έναν ακόμα ανεκπλήρωτο έρωτα.

Δες την χαρακτηριστική σκηνή από την ταινία Αχ, αυτή η γυναίκα η γυναίκα μου με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ:

Read More

And More