Την κρατούσε φυλακισμένη και την βασάνιζε για οχτώ χρόνια!

Σοκ προκαλεί η αυτοβιογραφία μιας 22χρονης κοπέλας που είχε πέσει θύμα απαγωγής και κακοποίησης σε ηλικία 10 χρόνων. Το κορίτσι ήταν κλεισμένο σε ένα κελί από τον δράστη που την βασάνιζε για 8 ολόκληρα χρόνια.

Ο λόγος για την Natascha Kampusch, μια 22χρονη κοπέλα που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, όταν κάποιος την απήγαγε, ενώ περπατούσε στο δρόμο και την κρατούσε φυλακισμένη σ’ ενα κελί στο υπόγειο ενός σπιτιού. Η μαρτυρία της κοπέλας συγκλονίζει τον κόσμο, καθώς η ίδια είχε πέσει θύμα κακοποίησης για οχτώ ολόκληρα χρόνια.
Η κοπέλα περιγράφει στο βιβλίο της, τις στιγμές φρίκης που έζησε από τη στιγμή που ο δράστης την απήγαγε, μέχρι το 2006 που κατάφερε να δραπετεύσει από τη “φυλακή” της. Η ίδια περιγράφει πως ένιωσε όταν ήταν φυλακισμένη και πολλές φορές αλυσοδεμένη, σε ένα κελί στο υπόγειο του σπιτιού του δράστη, που την χτυπούσε 200 φορές την εβδομάδα. Ακόμη, αναφέρει πως κάποιες φορές την ανάγκαζε να ξαπλώνει στο κρεβάτι μαζί του, ενώ, την είχε αναγκάσει να ξυρίσει το κεφάλι της και να κυκλοφορεί ημίγυμνη στο σπίτι σαν σκλάβος.
Η Natascha Kampusch κατάφερε να δραπετεύσει τον Αύγουστο του 2006, σε ηλικία 18 χρόνων από το αυστριακό σπίτι, στο οποίο ήταν φυλακισμένη και πλέον, έχοντας ξεπεράσει το πρώτο σοκ, διηγείται από την αρχή τη δραματική περιπέτειά της.

Read More

And More