Σοκάρει η ομολογία 19χρονης: “Σκότωσα τουλάχιστον 22 ανθρώπους”

Μια 19χρονη Αμερικανίδα, κατηγορούμενη για φόνο, ομολόγησε σε εφημερίδα ότι έχει σκοτώσει τουλάχιστον άλλους 22 ανθρώπους.

Σοκ προκαλεί η ομολογία 19χρονης που κατηγορείται για το φόνο ενός άνδρα τον οποίο γνώρισε μέσω του διαδικτύου και τον παρέσυρε σε ερωτικό ραντεβού, ότι έχει σκοτώσει τουλάχιστον άλλους 22 ανθρώπους, σύμφωνα με μια τοπική εφημερίδα της Πενσιλβάνιας.

Η Μιράντα Μπαρμπούρ, σε συνέντευξη που παραχώρησε από τη φυλακή όπου κρατείται, είπε στην εφημερίδα Daily Item ότι είχε εμπλακεί σε μια σέχτα σατανιστών και ότι έχει χάσει το λογαριασμό για το πόσους ανθρώπους έχει σκοτώσει σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Στο δικαστήριο του Σάνμπερι όπου προσήχθησαν ξεχωριστά τον περασμένο Δεκέμβριο η νεαρή και ο σύζυγός της, Ιλάιτ Μπαρμπούρ, 22 ετών, δήλωσαν αθώοι για τη δολοφονία του 42χρονου Τρόι Λαφεράρα, στις 11 Νοεμβρίου. Το πτώμα του άνδρα, με τον οποίο είχε κλείσει ραντεβού η Μιράντα μέσω του ιστοτόπου αγγελιών Craigslist, είχε βρεθεί σε ένα σοκάκι του Σάνμπερι.

Ο δικηγόρος του συζύγου της και ο συνήγορος που την εκπροσώπησε στο δικαστήριο δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο για την ομολογία αυτή.

Διάβασε περισσότερα στο NewsIt

Read More

And More