Τι έγινε χθες στο Eurovoice; Δες φωτογραφίες από το Αθηνών Αρένα!

To ΤLIFE βρέθηκε χθες το βράδυ στο Αθηνών Αρένα και έζησε από κοντά τον παλμό του μουσικού διαγωνισμού Eurovoice. Η οικοδέσποινα της βραδιάς, Pamela Anderson, φόρεσε ένα άσπρο φόρεμα που αποκάλυπτε τα κάλλη της και όπως είναι φυσικό μονοπώλησε το ενδιαφέρον, ειδικά του αντρικού πληθυσμού.

Μαζί της στη σκηνή βρέθηκε ο σπουδαίος Γάλλος συνθέτης και Πρόεδρος του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού, Eric Serra.

H Pamela ξεσήκωσε το κοινό με τα νάζια της!

Ο Ο Γιώργος Τεντζεράκης ανεβαίνει στη σκηνή και εκπροσωπεί τη χώρα μας με το κομμάτι ”Τι παραπάνω”.

Η βραδιά πήρε απρόσμενη τροπή, όταν η Anastacia βγήκε στη σκηνή και ανακοίνωσε πως δεν μπορούσε να τραγουδήσει για λόγους υγείας. Αφορμή για αυτή την αντίδραση ήταν ένας μηχανισμός που τοποθέτησαν οι Ρώσοι διοργανωτές για να κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακό το σόου.

Το γεγονός της αποχώρησης της Anastacia δημιούργησε πολλές αντιδράσεις από τους θαυμαστές της. “Έχουμε έρθει από Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ιταλία. Βγήκε από το ξενοδοχείο και ήταν μια χαρά. Η Anastacia έχει ευαίσθητη φωνή. Έχει και άλλα show τον Νοέμβρη και πρέπει να πάει να το κοιτάξει και να κάνει το επόμενο show. Δεν γινόταν να τραγουδήσει με τα συστήματα καπνού που υπήρχαν”, είπαν στο TL!fe οι φανατικοί θαυμαστές της, θέλοντας να διακιολογήσουν την αποφασή της.

Πρόκειται για ένα μηχανισμό που θα γέμιζε καπνό τη σκηνή για δώσει έναν ακόμη πιο εντυπωσιακό τόνο στον μουσικό διαγωνισμό . Η Anastacia εξέφρασε την αντίρρησή της στη χρήση αυτού καθώς , όπως υποστήριξε , την ενοχλεί και δεν θα μπορέσει να αποδώσει φωνητικά . Η λαμπερή τραγουδίστρια ζήτησε ” συγγνώμη ” από τη διοργάνωση και τους παρευρισκόμενους και αποχώρησε από τo « Αθηνών Αρένα » για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της.

Στο τέλος της βραδιάς, η Pamela, φρόντισε να καθησυχάσει το κοινό, λέγοντας ότι θα επιστρέψει την Παρασκευή για να παρουσιάσει τον τελικό του Eurovoice. Επίσης, διαβεβαίωσε τους παρευρισκομένους και τους τηλεθεατές πως μαζί της στην θα βρίσκεται και ο Enrique Iglesias.

Οι θαυμαστές των καλιτεχνών ελπίζουν στη σημερινή βραδιά της διοργάνωσης να μην υπάρξουν άλλες ανατροπές…!

Read More

And More