Οι καλύτερες και οι χειρότερες εμφανίσεις των stars του Χόλιγουντ με μαγιό!

Στο κόκκινο χαλί δείχνουν όλοι τους υπέροχοι! Τι γίνεται, όμως, κάτω από τα λαμπερά τους ρούχα και τις θεαματικές τουαλέτες; Οι stars φοράνε τα μαγιό τους και πηγαίνουν στην παραλία. Κι εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες και τιυς χειρότερες εμφανίσεις τους για το 2012. Θέλεις να δεις;

Καλύτερη: Cindy Crawford

/

Είναι 46 ετών και το σώμα της θυμίζει σώμα των Αγγέλων της Victoria Secret! Η Cindy Crawford ήταν και παραμένει top… model!

Καλύτερη: Courtney Cox

/

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την πρωταγωνίστρια του Cougar Town. Στα 40 plus της είναι sexy, όμορφη και σώμα που θα ζήλευαν πολλές!

Καλύτερη: Rihanna

/

Mπορεί πλέον η Rihanna να μην έχει να μας αναδείξει τις καλλίγραμμες καμπύλες της αλλά εξακολουθεί να είναι sexy και με ωραία σιλουέτα! Επιπλέον, το στιλ της προσθέτει πόντους στην εμφάνισή της!

Καλύτερη: Doutzen Kroes

/

Είναι άγγελος της Victoria Secret και άρα είναι πολύ λογικό να έχει αυτό το υπέροχο κορμί! Εδώ, η Doutzen Kroes φωτογραφίζεται για καμπάνια της εταιρίας εσωρούχων.

Καλύτερη: Maria Menounos

/

H Maria Menounos μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι και το τέλειο σώμα της! Και όπως φαίνεται, ο χρόνος που έχει στην διάθεσή της είναι αρκετός και για βόλτες αλλά και για γυμναστήριο, κυρίως!

Χειρότερη: Ivana Trump

/

Μετά από μια συγκεκριμένη ηλικία το ολόσωμο μαγιό είναι μια κομψή και σωστή λύση!

Καλύτερη: Candice Swanepoel

Ένας ακόμη άγγελος της Victoria Secret μας δείχνει πώς είναι ένα πραγματικά sexy σώμα! Εδώ την βλέπουμε να ποζάρει για εξώφυλλο περιοδικού.

Καλύτερη: Kim Kardashian

Όλοι μιλούν για τους ανασηκωμένους γλουτούς της Kim Kardashian! Αλλά, όπως φαίνεται, και το μπροστινό μέρος δεν είναι τόσο άσχημο τελικά!

Χειρότερη: David Hasselhof

Το σώμα του δεν φαίνεται να έχει πια καμία σχέση με παλιότερα! Λίγο ο αλκοολισμός, λίγο τα μεταμεσονύχτια burger και το αποτέλεσμα είναι αυτό εδώ.

Χειρότερη: Coco

Στο εξωτερικό είναι γνωστή για τις πλαστικές της επεμβάσεις αλλά και ως κορίτσι του Ice-T. Εμείς απλώς θα την θυμόμαστε γι’ αυτή την άθλια εμφάνιση!

Καλύτερη: Cameron Diaz

Η Cameron Diaz είναι fan των sports και αυτό φαίνεται! Το σώμα της είναι απλά τέλειο!

Καλύτερη: Eva Longoria

Η πρωταγωνίστρια του “Desperate Houswives” λατρεύει την ηλιοθεραπεία! Και εμείς το σώμα της!

Καλύτερη: Mario Lopez

To super sexy σώμα αυτού του ηθοποιού θα θέλαμε όλες να έχει και το αγόρι μας!

Καλύτερη: Keira Knightley

Όσο γυμνασμένη πρέπει! Η Keira Knightley έχει από τα ομορφότερα σώματα των stars του Χόλιγουντ!

Read More

And More