Στο πλευρό της Τζούλιας ο Κούγιας!

Τη συγκίνηση και τη συμπαράσταση του στην πολύτιμη πελάτισσα του δείχνει σε κάθε ευκαιρία ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Ο λόγος για την «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» που έχει πάντα στο πλευρό της τον δικηγόρο της Αλέξη.
Άλλωστε, τα συνεχόμενα μπερδέματα της Τζούλιας έχουν γίνει και η αιτία για τα συνεχόμενα ραντεβού των δυο τους σε εβδομαδιαία βάση.
Την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life συναντήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο επί της Αττικής Οδού για να μιλήσουν ιδιαιτέρως.
Στο ραντεβού, οι δυο τους έφτασαν φορώντας casual ρούχα, με διαφορετικό αυτοκίνητο, λίγο μετά τις έξι το απόγευμα. Ο Κούγιας φορούσε ένα λευκό ριγιέ μπλουζάκια και η νεαρή Τζούλια ένα ροζ μπλουζάκι και ένα λευκό σόρτς.
Ο ποινικολόγος και το μοντέλο κάθισαν για περισσότερο από μια ώρα στο lobby του ξενοδοχείου και απόλαυσαν τον καφέ τους. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους συζήτησαν τόσο για τα νομικά θέματα που απασχολούν την νεαρή σταρ, όσο και για προσωπικές της υποθέσεις, καθώς ο Κούγιας είναι από τους ανθρώπους εμπιστοσύνης της .
Ακόμη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αλέξης ως γνήσιος gentleman κατά την άφιξη τους στο ξενοδοχείο, βοήθησε την Τζούλια να ανέβει τις σκάλες, επειδή δυσκολευόταν λόγω του πρόσφατου τραυματισμού που είχε στο γόνατο της.

Read More

And More