Υπέγραψε η Μαρία Ηλιάκη στον ΣΚΑΙ! Ποια στενή συνεργάτιδά της την ακολουθεί; Ολο το ρεπορτάζ…

Ναι, το ΄παν και το ΄καναν εκεί στον ΣΚΑΙ! Είπαν ότι ήθελαν διακαώς να αποκτήσουν την Μαρία Ηλιάκη (άγνωστο γιατί…) και ΄γινε! Αυτό το καλοκαίρι στο κανάλι του Φαλήρου τράβηξαν όσο να πεις ένα παραπάνω ζόρι με την απόκτηση της νεαρής παρουσιάστριας και πραγματικά δεν το καταλαβαίνω…

Και γιατί δεν το καταλαβαίνω; Γιατί πρώτον η Μαρία αν και συμπαθέστατη δεν είναι και το μεγαλύτερο τηλεοπτικό ταλέντο που μπορεί κανείς να συναντήσει στον δρόμο του (και κυρίως αν είναι μεγαλοστέλεχος καναλιού…) και δεύτερον δεν τα καταλαβαίνω όλα αυτά τα τηλε-κολλήματα με συγκεκριμένα πρόσωπα, όταν διανύουμε μία εποχή που κόσμος και ντουνιάς βρίσκεται στο σπίτι του και με ένα απλό τηλεφώνημα θα πεταγόταν από τον καναπέ του και σε χρόνο ρεκόρ θα βρισκόταν στο κανάλι με τους ανθρώπους που του ζητούσαν να τον δουν, χωρίς πολλά μου-σου-του, ναι και όχι…

Αβυσσος η ψυχή των τηλε-ανθρώπων… Ετσι, χθες σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, η Μαρία Ηλιάκη επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΙ όπου και υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο. Τι; Είχε λέει αέρα εκατό καρδιναλίων; Οχι μωρέ, απλά ήταν ανοιχτά όλα τα παράθυρα του ΣΚΑΙ και έκανε… ρεύμα.

Μάλιστα, η Μαρία Ηλιάκη στον ΣΚΑΙ χθες δεν βρέθηκε μόνη της… Μαζί της είχε και την πολύ καλή της φίλη και στενή συνεργάτιδά της Μαίρη Κούσουλα, η οποία αν κρίνουμε από τα τηλε-φαινόμενα, είναι ένα πρόσωπο που η Μαρία θέλησε να έχει μαζί της σε αυτό το νέο της βήμα και το οποίο θα αναλάβει χρέη αρχισυνταξίας στην νέα της εκπομπή, ή στην περίπου νέα της, μιας και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο “Δέστε τους”, το οποίο τείνει να… μεταλλαχθεί και να το βλέπουμε στον αέρα μέσα από νέες τηλεοπτικές γειοτονιές. Αλλωστε η Μαίρη ήταν τα τελευταία χρόνια αρχισυντάκτρια του “Δέστε τους”. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Αφού η Μαρία υπέγραψε το συμβόλαιο της με το κανάλι στην συνέχεια φρόντισε το κορίτσι να τους ζητήσει δύο – τρία απλά πράγματα, όπως για παράδειγμα το να έχει τον δικό της μακιγιέρ και τον δικό της στυλίστα. Τι διάολο; Παρουσιάστρια πρώτης γραμμής χρίζεται να μην το χαρεί όπως πρέπει; Είναι δυνατόν να την φροντίζουν οι απλές… θνητές μακιγιέρ και κομμώτριες του καναλιού;

Στην συνέχεια έκανε το… παραδοσιακό τουρ ξενάγησης που κάνουν όλοι όσοι μετακομίζουν στον ΣΚΑΙ – χωρίς να αποχωριστεί ούτε λεπτό τα μαύρα της γυαλιά, αυτή και η Αννα Βίσση ένα πράγμα – αλλά η βόλτα αυτή παραλίγο να αποβεί… μοιραία, μιας και η Μαρία αντιλήφθηκε πως κανείς στον ΣΚΑΙ δεν διαθέτει δικό του καμαρίνι και πως ακόμα και τα μεγαλύτερα ονόματα του καναλιού, μοιράζονται τα καμαρίνια τους.

Εκεί είναι που οι κακές γλώσσες λένε, πως η Μαρία απαίτησε να αποκτήσει δικό της καμαρίνι πάση θυσία, αλλά προσωπικά αυτές τις κακές γλώσσες δεν τις πιστεύω, γιατί σε τόσο δύσκολους και χαλεπούς τηλεοπτικούς καιρούς που ζούμε είναι αδιανόητο να πιστέψω πως παρουσιαστές της νεότερης γενιάς είναι κολλημένοι στα βεντετιλία μίας άλλης, ευτυχώς περασμένης τηλεοπτικής εποχής.

Κατά τα άλλα; Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού αναμένεται να βγει ή 1η Αυγούστου ή την ερχόμενη Δευτέρα και για την τηλεοπτική ιστορία να σας αναφέρω – αν δεν το πιάσατε το υπονοούμενο – πως η Μαρία θα παρουσιάζει καθημερινή απογευματινή, ψυχαγωγική εκπομπή.

Read More

And More