Τ. Αλοιμόνου: Επίσημη πρεμιέρα με διάσημους καλεσμένους! Δες φωτογραφίες

Επίσημη πρεμιέρα με πολλές διάσημες παρουσίες από το χώρο της ελληνικής showbiz έκανε το χθες το βράδυ στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη” η Τζίνα Αλοιμόνου με το διακεκριμένο έργο του Alfred Gehri “Έκτο Πάτωμα”. Η γνωστή ηθοποιός επέστρεψε δυναμικά στη θεατρική σκηνή και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Την παράσταση σκηνοθετεί η Μαριάννα Κάλμπαρη ενώ πρωταγωνιστούν η Τζίνα Αλοιμόνου, η Αιμιλία Βασιλακάκη, η Νεκταρία Γιαννουδάκη, η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Διαμαντής Καραναστάσης και ο Γιάννης Στεφόπουλος.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί ηθοποιοί, αλλά και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν οι: Γιάννης Στάνκογλου, Ελισάβετ Μουτάφη, Μαρία Κορινθίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Άννα Παναγιωτοπούλου, Μαρία Γεωργιάδου, Αποστολία Ζώη, Μπέτυ Βαλάση, Φώτης Μεταξόπουλος, Γιάννης Βόγλης κ. α.



Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η μυθική παράσταση επιχειρεί μια σύγχρονη σκηνική ανάγνωση του διάσημου μουσικού έργου, το οποίο χαρακτηρίζεται από ένα καθαρό ύφος musical. Εν μέσω οικονομικής κρίσης του ‘30, μια ομάδα ανθρώπων – μικρογραφία ολόκληρης κοινωνίας- συνυπάρχει στο έκτο πάτωμα μιας παρισινής πολυκατοικίας. Με άξονα την κωμωδία που χαρακτηρίζει την επιτυχημένη διασκευή της Άννας Παναγιωτοπούλου, παρακολουθούμε τη ζωή αυτών των ανθρώπων να ξετυλίγεται μέσα από τους έρωτες, τις συγκρούσεις, τα πάθη και πάνω από όλα τα όνειρά τους.

Όνειρα μικρά και μεγάλα, όνειρα που τους δίνουν τη δύναμη να αντέξουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Μόνο που μέσα στην πορεία του έργου, θα συνειδητοποιήσουν ότι πάνω και πέρα από τα όνειρα -που δυστυχώς τόσο σπάνια γίνονται πραγματικότητα- υπάρχει η αγάπη, η συντροφικότητα, η αλληλεγγύη, η αίσθηση ότι παραμένουμε ενωμένοι απέναντι σε κάθε δυσκολία. Και μόνο μέσα από αυτή την αίσθηση μπορούμε να βγούμε αληθινοί νικητές στο παιχνίδι της ζωής.
Δες φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα:

Τζίνα Αλοιμόνου

Ελισάβετ Μουτάφη

Φώτης Μεταξόπουλος, Μπέτυ Βαλάση, Γιάννης Βόγλης

Τζένη Μπότση

Θανάσης Τσαλταμπάσης

Μαρία Κορινθίου

Άννα Παναγιωτοπούλου

Αποστολία Ζώη

Μαρία Γεωργιάδου, Άννα Χατζησοφιά

Γιάννης Ζουγανέλης

Γιάνννης Στάνκογλου, Δήμητρα Χατούπη, Γιάννης Ζουγανέλης

Τάσος Χαλκιάς

Χρήστος Μάντακας, Τζίνα Αλοιμόνου

Γεράσιμος Μιχέλης, Έλενα Κρίτα

Γιάννης Στάνκογλου

Δημήτρης Γιαννέτος, Αποστολία Ζώη

Βασίλης Θωμόπουλος

Κερασία Σαμαρά

Read More

And More