Έχεις στιλιστικές απορίες; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE απαντούν στις ερωτήσεις σου

Εχεις στιλιστικές ανησυχίες; Θέλεις να ξέρεις πως να συνδυάσεις σωστά τα ρούχα με τα αξεσουάρ σου; Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν να λύσουν για εσένα όλα τα τα αινίγματα του στιλ!

Ερώτηση
Γεια σας! Μόλις αγόρασα μια κόκκινη φούστα και δεν μπορώ να βρω ένα top να τη συνδυάσω! Η συμβουλή σας θα με βοηθούσε πολύ! Ευχαριστώ!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Θα είχε πολύ ενδιαφέρον αν συνδύαζες την κόκκινη φούστα σου με τόνους του άσπρου-μαύρου, όπως με μια ωραία μαρινιέρα ή ένα πουά τοπ. Επίσης θα μπορούσες να αναζητήσεις μια μπλούζα ή πουκάμισο με prints που είναι πολύ δυνατή τάση. Εναλλακτικά ταίριαξε τη με τοπ και αξεσουάρ σε nude τόνους που αποτελούν πάντα μια ασφαλή επιλογή.


Ναυτικό τοπ με στάμπα 22,00 € Xana Shop Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Kαλησπέρα κορίτσια!
Χρειάζομαι τη συμβουλή σας! Είμαι 25 και γίνομαι κουμπάρα τον Αύγουστο. Eίμαι 1.70 , 56 κιλά ( δεν έχω
κάποιο σοβαρό θέμα με το σώμα μου , μόνο λίγο πιο ανοιχτή λεκάνη ) και με καστανά αρκετά μακριά μαλλιά!
Είμαι πολύ μπερδεμένη , γιατί η νύφη θα είναι σχετικά απλή , οπότε και εγώ θέλω να είμαι στο κλίμα. Ο γάμος δεν θα είναι σε νησί , αλλά σε ένα εκκλησάκι σε δάσος. Χμ , τί αλλο να σας πω για να σας βοηθήσω ..
Τα χρώματα στο γαμο θα είναι ivory και iced pink και λίγο από λεβάντα!Τι μπορώ να φορέσω;
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση
Λοιπόν φίλη μας το location επιβάλει απέριττο styling στο ύφος που και η νύφη θα ακολουθήσει…Eπειδή όμως είσαι η κουμπάρα θέλουμε να είσαι και εντυπωσιακή.Σου προτείνουμε να βάλεις ένα μακρύ φόρεμα μονόχρωμα αν γίνεται σε ένα χρώμα σμαραγδί ή μπορντό( γενικά κινήσου στην παλέτα των χρωμάτων της γης που ταιριάζουν στο δάσος και στα χρώματα σου) μπορείς να φορέσεις πλατφόρμες αλλά να είναι από σχοινί ή ξύλο το τακούνι τους να κάνεις τα μαλλιά σου εάν χαλαρό πλαινό κότσο και να βάλεις διακριτικά κοσμήματα πχ χρυσό βραχιόλι στο μπράτσο ή χρυσά σκουλαρίκια.

Ερώτηση
Γεια σας! Εδώ και καιρό έχω αγοράσει κάτι πέδιλα με ξύλινο τακούνι σε ταμπά κ πράσινο χρώμα.αλλά δε ξέρω με τι χρώματα να το βάλω! Αν με ενα απλό τζίν,τι μπλουζάκι παει? Αν πάλι με φόρεμα, σε τι χρώματα? Σας ευχαριστώ

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας. Αυτό που θα σου προτείναμε θα ήταν να συνδυάσεις τα πέδιλα και το τζιν σου με ένα τοπ ή πουκάμισο σε neutral αποχρώσεις όπως το μπεζ ,το καμηλό ή ακόμα και λευκό. Κινήσου στις ίδιες αποχρώσεις και στα φορέματα και συμπλήρωσε το look σου με ξύλινα βραχιόλια ή χρυσά κοσμήματα.

Ερώτηση
Καλησπέρα αγαπημένο Τlife! Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας. Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Είμαι 23, παντρεύεται ο αδερφός μου τον Ιούλιο και βαφτίζει το παιδί του. Θα φορέσω κάποιο από αυτά που σας επισυνάπτω και αυτά τα παπούτσια, τα οποία δε φαίνονται ιδιαίτερα, ειδικά με τη φόρμα. Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να κρατήσω κίτρινο clutch; Τι θα μου προτείνατε από αξεσουάρ;Το φόρεμα είναι πιο πράσινο απ’ ο,τι φαίνεται…please! απαντήστε μου!


Απάντηση
Πολύ ωραίες και οι δύο επιλογές σου (μας αρέσει λίγο περισσότερο η μπλε φόρμα) και τα παπούτσια σου πάνε και με τα 2 look αλλά καλύτερα απέφυγε το κίτρινο τσαντάκι και πάρε ένα ( θα βρεις παντού πολύ οικονομικό) clucth στο χρώμα των παπουτσιώv γιατί είναι πολύ έντονα χρώματα οι 2 επιλογές σου και με το κίτρινο ίσως δεν δείχνουν τόσο chic!

Ερώτηση
Καλησπέρα σας,είμαι 45 ετών, 50 κιλα 1.68 ύψος. Παντρεύεται ο γιος μου σε λίγες μέρες και έχω πάρει μια γαλάζια φόρμα Regalinas.Θα μπορούσα να την βάλω η δεν κάνει για την περίσταση; Τα μαλλιά μου ειναι καστανά σκούρα μακριά, είμαι σταρένια…αν ναι πως να την συνδυάσω ιδανικά; Περιμένω την απάντηση σας..

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας. Στο e-mail σου δεν μας αναφέρεις το ύφασμα από το οποίο είναι φτιαγμένη η φόρμα σου. Ενα ζέρσεϊ ή μεταξωτό θα ήταν ιδανικό για την περίσταση και σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι nude πέδιλα ή γόβες και διακριτικά κοσμήματα όπως ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια, το αποτέλεσμα θα πολύ chic.

Nude πέδιλα Xανιωτάκης 149,00 € Για να τα αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ

Eρώτηση
Βρίσκω πολύ κατατοπιστική την στήλη σας και θα ήθελα να σας ρωτησω με την σειρά μου με τι παπούτσια
ταιριάζει φόρεμα που είναι σκούρο μωβ. Ταιριάζει με μαύρο πέδιλο ή πρέπει να φορέσω παπούτσια με έντονο χρώμα?
Είμαι κουμπάρα σε γάμο και αναρωτιέμαι αν δεν ταιριάζει να φορέσω σκούρα χρώματα. Σκέφτομαι να φορέσω κοραλί πέδιλα για να κάνει αντίθεση.Εσείς τι λέτε? Σας στέλνω το φόρεμα και τα παπούτσια.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας!
/


Απάντηση
Γεια σου και σένα φίλη μας! Το φόρεμα σου είναι εντυπωσιακό! Τα πέδιλα σου μας αρέσουν επίσης πολύ και θα μπορούσες να τα ταιριάξεις με ένα κραγιόν σε αντίστοιχη απόχρωση. Τα μαύρα θα του ταίριαζαν επίσης αλλά θα ήταν αρκετά αναμενόμενος συνδυασμός. Προτίμησε να αποφύγεις όμως τα πολλά κοσμήματα και χτένισε τα μαλλιά σου σε ένα pony tale που θα αναδείξει το έντονο βολάν στον ώμο του ρούχου σου.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας!
Θα ήθελα σας παρακαλώ τη γνώμη σας!
Έχω ένα γάμο μέσα Νοεμβρίου σε νησί (αργεί ακόμα βέβαια!!!) αλλά έχω δει μία ολόσωμη φόρμα (σας επισυνάπτω) και αν ειναι θα πρεπει να τη παρω τώρα! Να τη πάρω ή μήπως κάτι άλλο θα ηταν πιο κατάλληλο; Και αν ναι με τι να τη συνδυάσω ; Παπούτσια και τσάντα; Μαρέσει το colour blocking αρκετά σαν τάση.
Ευχαριστώ πολύ!

/

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Η φόρμα που έχεις επιλέξει είναι πολύ ωραία και έκανες πολύ σωστά που τη διάλεξες.Ταίριαξε τη με ένα ζευγάρι sexy ψηλοτάκουνα πέδιλα και ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Read More

And More