Βρες τα προϊόντα που ταιριάζουν ακριβώς στον τύπο των μαλλιών σου!

Βαμμένα, ξηρά, λιπαρά, όγκος, πυτιρίδα… Αν αυτές οι λέξεις τριβελίζουν το μυαλό σου είσαι στη κατάληλη σελίδα για να βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι αλλά και τα μαλλιά των ονείρων σου!

Έχεις λιπαρές ρίζες και ξηρές άκρες;
Χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά όπως το Aqua light της Pantene Pro-V και ολοκλήρωσε με ένα ενυδατικό conditioner στις άκρες για να έχεις ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα! Ιδανικό είναι το Hair Repair για ξηρά μαλλιά της Frezyderm.

Έχεις άκρες και ψαλίδα;
Χρησιμοποίησε ένα απαλό αναζωογονητικό σαμπουάν όπως το Time Reset της Redken το οποίο παράληλλα προστατεύει απο τη φθορά που προκαλεί ο χρόνος. Στη συνέχεια με μια κρέμα προστασίας leave-in η οποία δε ξεβγάζεται όπως η Beautifull Εnds της Herbal Essences θα αισθάνεσαι τα μαλλιά σου πιο απαλά απο ποτέ.

Βαμμένα μαλλιά που δείχνούν θαμπά;
Η λύση είναι απλή! Ένα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά με θρεπτικές ιδιότητες όπως το Color Resist Garnier Fructis και ένα conditioner για προστασία και λάμψη με παράγοντες που αντανακλούν το φώς όπως το Reflection της Jean Iver θα έχεις μαλλιά πιο λαμπερά απο ποτέ!
Θέλεις περισσότερο όγκο;
Εμπιστεύσου ένα σαμπουάν με εκχυλίσματα φρούτων και ελαφριά σύνθεση όπως αυτό τηςHerbal Essences με εκχυλίσματα απο άνθη λευκού νεκταρινιού και ροζ κοραλλιού και ολοκλήρωσε με ένα conditioner με εξίσου ελαφριά σύνθεση όπως το Aqua light της Pantene Pro-V που ενυδατώνει χωρίς να βαραίνει τη τρίχα!
Χιόνια στο καμπαναριό;
Ξεφορτώσου τις λευκές νιφάδες με ένα αντιπυτιριδικό σαμπουάν όπως το Elvive ολική αναδόμιση και δώσε ζωντάνια στα μαλλιά σου με ένα conditioner κατάλληλο για τη πυτιρίδα όπως το Mediated Cream Gel Flakes Control της Freezyderm.

Read More

And More