Γιατί διώκεται η Τζούλια Αλεξανδράτου; Tι λέει ο δικηγόρος της στο TLIFE

Οικονομικός εισαγγελέας προχώρησε στην ποινική δίωξη σε βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου για την υπόθεση των ερωτικών DVD καθώς η πρωταγωνίστρια φέρεται να απέκρυψε την αμοιβή της.

Για το επίμαχο DVD, που είχε γυριστεί από την εταιρεία «Σειρήνα», η Τζούλια Αλεξανδράτου, όταν είχε κληθεί από το ΣΔΟΕ, είχε καταθέσει ότι δεν ήταν εμπορικό προϊόν, αλλά επρόκειτο για προσωπικές της στιγμές που διέρρευσαν από πρώην σύντροφό της. Είχε πει, επίσης, πως δεν υπήρχε κανένα συμφωνητικό και ότι δεν είχε εισπράξει αμοιβή.
Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας «Σειρήνα», Δημήτρης Σειρηνάκης, όταν κλήθηκε στο ΣΔΟΕ, προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό με την Τζούλια Αλεξανδράτου, βάσει του οποίου η προβλεπόμενη αμοιβή της ήταν 150.000 ευρώ.
Ο εισαγγελέας, ο οποίος διενήργησε πολύμηνη έρευνα, άσκησε εναντίον της Αλεξανδράτου ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος, που αφορά ισχυρισμούς τής κατηγορουμένης, που δεν αποδείχθηκαν αληθείς και πλέον την υπόθεση αναλαμβάνει ανακριτής.
Για την υπόθεση μίλησε στο TLIFE o δικηγόρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, κος Θεοδώρου: ” Είναι δηλωμένα και πληρωμένα. Η δίωξη που ασκήθηκε προφανώς οφείλεται σε λάθος συννενόηση της ΣΔΟΕ και της εισαγγελίας. Δεν έχει ενημερώσει η εφορία την εισαγγελία ότι είναι πληρωμένα. Από Δευτέρα θα πάω να βρω τον φάκελο να δω αν υπάρχει μέσα η απόδειξη καταβολής κι αν δεν υπάρχει να την πάμε στον εισαγγελέα για να πάψει οριστικά η ποινική δίωξη. Είναι όλα δηλωμένα και πληρωμένα. Η ιστορία ξεκίνησε από αυτή την δήλωση που είχε κάνει αρχικά ας πούμε με συμβουλή τρίτων ότι πρόκειται για προσωπικές της στιγμές προσωπικά, πράγμα το οποίοθεωρήθηκε από τη ΣΔΟΕ απόπειρα φοροδιαφυγής, το οποίο δεν ίσχυε ούτε κατά διάνοια. Η Τζούλια δικαιολογημένα ανησύχησε, οποιοσδήποτε μάθαινε ότι διώκεται με κακούργημα θα ταραζόταν.”

Στο δελτίο του Star μίλησε χθες και η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία είπε ότι είναι νόμιμη και πως έχει πληρώσει στην εφορία ό,τι έπρεπε. Μάλιστα λέει πως όλη η ιστορία είναι μία παρεξήγηση από την έμπνευση που είχε ο πρώην συνεργάτης της Μένιος Φουρθιώτης να πεί πως επρόκειτο για προσωπικές της στιγμές.

Read More

And More