Δ. Λαγιόπουλος: Η νέα διεθνής συνεργασία με την Denisa Dvorakova! Φωτογραφές από το ταξίδι τους στο Μαρόκο

Ένας ονειρικός προορισμός που γίνεται πιο δελεαστικός όταν ξέρεις ότι εκεί είναι ο Δημήτρης Λαγιόπουλος! Ο Έλληνας super model ταξίδεψε μέχρι το Μαρόκο για τις ανάγκες της νέας του διεθνούς συνεργασίας. Πόζαρε ως guest star για τις σελίδες του γερμανικού περιοδικού Elle έχοντας στο πλευρό του το παγκοσμίου φήμης μοντέλο, Denisa Dvorakova.

Ο Δημήτρης ανέβασε μία χαρακτηριστική φωτογραφία στην επίσημη σελίδα του στο facebook. Είναι η παρακάτω και είμαι σίγουρη ότι πολλοί και πολλές και πολλοί από εσάς την έχετε ήδη δει.

Το TLIFE όμως σου εξασφάλισε κι άλλες αποκλειστικές φωτογραφίες αλλά και όλα τα info από την νέα συνεργασία του Έλληνα style icon.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο που γυρίστηκε η περίφημη ταινία “Sex and the City 2”.

Και μάλιστα ο ιδιοκτήτης του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, διοργάνωσε welcome party προς τιμήν τους την πρώτη μέρα της άφιξής τους στο ξενοδοχείο.

Σε μία από τις λήψεις, που πραγματοποιήθηκαν στην “Κόκκινη Πόλη” ή αλλιώς τις Μαρακές, ο Δημήτρης ποζάρει ως Μαροκινός Πρίγκιπας…

Όσον αφορά την καλλονή που ποζάρει δίπλα στον Δημήτρη, να σου αναφέρουμε ότι αποτελεί ένα από τα πιο hot και περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο.

H Denisa έχει κάνει εξώφυλλα για όλα τα περιοδικά και τους οίκους μόδας, όπως Prada, Dior, Chanel, Chloe. και συνεργάζεται με σχεδιαστές Versace, Karl Lagerfeld, Fendi, Christian Dior, John Galliano και Valentino. Και για του λόγου το αληθές….

Παράλληλα όμως με την φωτογράφιση για το Elle, ο Δημήτρης πόζαρε και για τη νέα καμπάνια, του ολλανδικού οίκου ρολογιών, ΟΟΖΟΟ.

Τα ρολόγια που αγαπούν όλοι οι fashionistas και που σου δώσαμε την ευκαιρία, με την πολύτιμη βοήθεια του Δημήτρη και του αποκλειστικού βίντεο που έφτιαξε για το TLIFE, να αποκτήσεις 3 από την τελευταία συλλογή του οίκου. Κι επειδή ξέρω πως το θες, δες ξανά το βίντεο εδώ!

Read More

And More