Υ. Μανέ στο TLIFE: Η τηλεόραση δεν πρέπει να αποβλακώνει τον κόσμο!

Η Υρώ Μανέ είναι μια ηθοποιός που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Την πετύχαμε στο Πήλιο όπου ξεκουράζεται και διασκεδάζει με την οικογένειά της. Πολύ φιλική και ευδιάθετη δέχτηκε να μας απαντήσει σε όλα μας τα ερωτήματα.

Ποια είναι τα επαγγελματικά της σχέδια; ”Συζητάω κάποια πράγματα στο θέατρο αλλά δεν είναι τίποτα οριστικό. Μέχρι το τέλος του μήνα θα ξέρω σίγουρα. Ούτε στην τηλεόραση έχω κανονίσει κάτι. Θεωρώ ότι είναι λίγο περίεργες εποχές και κανείς καλό είναι να κρατάει και μια απόσταση από τα πράγματα, απ’το να κάνει κάτι απλά για να το κάνει”, δηλώνει.

Πιστεύει πως αν έχει κάποιος τη δυνατότητα, θα πρέπει να αποφεύγει να κάνει πράγματα που δεν του ταιριάζουν απλά και μόνο για να είναι στη δουλειά. Δεν πολυασχολείται με τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Τι της αρέσει να παρακολουθεί στην τηλεόραση; ”Μ’αρέσει να παρακολουθώ διάφορα ντοκυμαντέρ. Θεωρώ ότι η τηλεόραση είναι ένας χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει και τις καλές δουλειές αλλά και τις εύπεπτες. Θα είναι καλό να γίνονται όλο και περισσότερες ποιοτικές και ενδιαφέρουσες προτάσεις στην τηλεόραση. Είναι ένα μέσο που έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει τον κόσμο και γιατί όχι να τον αποβλακώσει. Οπότε καλό θα είναι να μην το κάνουμε αυτό και να δίνουμε στον κόσμο πιο ποιοτικά πράγματα”, υποστηρίζει.

Αγαπάει πολύ τον τόπο της την Χίο, αλλά φέτος δεν πήγε. Πλέον ακολουθεί το πρόγραμμα του παιδιού της. Ευελπιστεί να μείνει στο Πήλιο μέχρι το τέλος του μήνα.

Στην ερώτηση αν την έχει αγγίξει η οικονομική κρίση απαντά: ”Όλους μας έχει αγγίξει. Όταν κάτι τους αφορά όλους, αφορά κι εμένα. Θεωρώ ότι η κρίση είναι περαστική και ίσως λιγάκι να μεγενθύνεται. Καλό είναι να είμαστε προσεχτικοί. Όταν υπάρχει αυτή η μαζική ψυχολογία σίγουρα μεγενθύνεται το πράγμα. Θέλει περίσκεψη και ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με την θετική της πλευρά. Να δούμε δηλαδή αν μπορεί να βγει και κάτι καλό από αυτή την ιστορία. Να δούμε την ζωή λίγο διαφορετικά γιατί σίγουρα έχουμε ξεφύγει με όλη αυτή τη θεοποίηση του χρήματος”.

Την βάλαμε να μας πει ποιες δουλειές έχει ξεχωρίσει περισσότερο από το ενεργητικό της. ”Ξεχώρισα στο θέατρο αποθήκη τον ”Άη Βασίλη που ήταν σκέτη λέρα” και στην τηλεόραση τα Εγκλήματα”, δηλώνει.

Read More

And More