Οι Celebrities που στηρίζουν την TOMS παγκοσμίως!

«Η πολυτέλεια της προσφοράς» είναι σίγουρα ένα από τα χαρακτηριστικά της TOMS που έχει προσελκύσει τόσους celebrities να συνεργάζονται και να πρεσβεύουν το brand σε παγκόσμιο επίπεδο με πιο πρόσφατα παραδείγματα την Charlize Theron και τον Ben Affleck.

H Charlize Theron μέσω της πρωτοβουλίας της, Charlize Theron Africa Outreach Project (CTAOP), ένωσε τις δυνάμεις της με την TOMS και σχεδίασε μια σειρά παπουτσιών limited edition για γυναίκες και άνδρες. Στολισμένα και κεντημένα με φυσικά υλικά της τοπικής χλωρίδας, τα παπούτσια που σχεδίασε η Theron έγιναν ανάρπαστα!

Η Charlize Theron δήλωσε ενθουσιασμένη και ευγνώμων για αυτή τη συνεργασία καθώς δόθηκαν 10,000 ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά που τα είχαν ανάγκη στη Νότιο Αφρική και που παρακολουθούνται από γιατρούς ώστε να μην προσβληθούν τα ίδια και οι οικογένειές τους από τον ιό HIV.

/

O Ben Affleck μέσα από τη δική του πρωτοβουλία που έχει ονομάσει, Eastern Congo Initiative, υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ανθρώπων της περιοχής αυτής και προσπαθεί να καταπολεμήσει τη σεξουαλική βία και τη στρατολόγηση παιδιών. Επιδιώκει την ενημέρωση όλου του κόσμου γύρω από τις συνθήκες στις οποίες ζουν οι συνάνθρωποί μας και οραματίζεται ένα κόσμο χωρίς σύνορα όπου οι ζωές όλων μας θα είναι αλληλένδετες.

O Affleck βρίσκει πάρα πολλά κοινά με την αποστολή της TOMS που εκτός από εταιρεία μόδας είναι πάνω από όλα ένας οργανισμός που υπερασπίζεται κοινωφελείς σκοπούς όπως ακριβώς και το Eastern Congo Initiative. Έτσι συνεργάζεται με την TOMS για πολλές ανθρωπιστικές δράσεις, one for one.

Παλαιότερα, τα fashion icons, οι δίδυμες αδελφές Ashley και Mary-Kate Olsen αποφάσισαν να σχεδιάσουν για την TOMS, συνδυάζοντας τις λιτές και απέριττες γραμμές του δικού τους πολυτελούς οίκου μόδας, The Row, με τα κλασσικά σχέδια της TOMS. H συλλογή που προέκυψε ήταν από υλικά όπως το μαλλί και το κασμίρ και είχε μεγάλη επιτυχία. Οι αδελφές Olsen σε δήλωσή τους τόνισαν πόσο σημαντικό είναι να μάθει ο κόσμος την αξία του να προσφέρει κανείς σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, one for one.

/

Ο rock star, Lenny Kravitz γνωστός και για το ταλέντο του στο σχεδιασμό επίπλων με συνεργασίες όπως αυτή με τον πασίγνωστό σχεδιαστή, Philippe Starck και την εταιρεία Kartell, μοιράστηκε πολλές κοινές αντιλήψεις με τον ιδρυτή της TOMS, Blake Mycoskie και έτσι γεννήθηκε η ιδέα ο Kravitz να αναλάβει το σχεδιασμό των συλλογών μιας ολόκληρης σεζόν ως guest creative director.

Στις δηλώσεις του ο Lenny Kravitz ανέφερε το θαυμασμό του για αυτό την TOMS όχι μόνο λόγω της ποιότητας των προϊόντων αλλά και λόγω του κοινωνικού έργου που έχει βελτιώσει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Άλλοι διάσημοι που έχουν ευαισθητοποιηθεί και έχουν συμβάλλει στην ανθρωπιστική αποστολή της TOMS είναι οι: Victoria Beckham, Lauren Bush κ.ά.

www.toms-shoes.gr
www.facebook.com/tomsgreece

About TOMS

/

Το 2006 ο Αμερικανός Blake Mycoskie ταξιδεύοντας σε ένα χωριό της Αργεντινής, διαπίστωσε ότι τα παιδιά δεν είχαν παπούτσια για να προστατεύσουν τα πόδια τους. Θέλοντας να τα βοηθήσει δημιούργησε την TOMS, μια εταιρεία που για κάθε ζευγάρι παπούτσια που θα πουλούσε θα πρόσφερε ένα ζευγάρι σε κάθε παιδί που το είχε ανάγκη. One for One. Από τότε η TOMS έχει εξελιχθεί από μία εταιρεία υποδημάτων, σε μία One for One εταιρεία, απευθυνόμενη σε διαφορετικές ανάγκες εκτός των υποδημάτων όπως τα γυαλιά οράσεως, βοηθώντας να δώσει όραση σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Read More

And More