Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για το “Κους-Κους” !

Διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας άρχισαν αίφνης τις τελαυτείες ημέρες να ξεφυτρώνουν δεξιά κι αριστερά σαν τα …μανιτάρια και τα σενάρια αυτά αφορούσαν στο “Κους-Κους” και την Κατερίνα Καραβάτου. Σενάρια τα οποία υποστήριζαν πως η Βάσια Λόη δείχνει και τα …νύχια της, αλλά και τα …δόντια της στην Κατερίνα και κυρίως τα δόντια της ,αφού λέει είχε βάλει στόχο να της …φάει το “Κους-Κους”.

Σενάρια τα οποία δεν είχαν καμία μα απολύτως καμία επαφή με την πραγματικότητα, απο την στιγμή που η Κατερίνα εδώ και καιρό έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της με το κανάλι της Κάντζας και δεν το έχει ανανεώσει …γενικώς, αλλά εντελώς …ειδικώς, υπογράφοντας και πάλι για την παρουσίαση του “Κους-Κους” , όπως επίσης και για τις επόμενες …εκδόσεις του “Μια νύφη για το γιο μου” ,γιατί δυστυχώς η τηλεοπτική μας μοίρα έτσι προστάζει. Σε αυτό το άθλιο τηλε-ριάλιτι, να υπάρξει και συνέχεια.

Οπότε ποιο είναι το συμπέρασμα; Και να ήθελε η Βάσια Λόη να …φάει την Κατερίνα Καραβάτου για να πάρει εκείνη στα χέρια της το τιμόνι του “Κους-Κους” (που μεταξύ μας αν μπορούσε να το κάνει, σιγά και μην δεν το έκανε…),απλώς δεν γίνεται! Ετσι ,λοιπόν, για να σταματήσει ο Alpha όλη αυτή την σεναριολογία του …παραλόγου είπε να μας στείλει μία ώρα αρχύτερα την ανακοίνωση για το …φρέσκο “Κους-Κους” που θα δούμε απο Οκτώβρη στους δέκτες μας ! Τι λέει η ανακοίνωση; ”Για 6η χρονιά συνεχίζει το Κους κους στον Alpha. Με παρουσιάστρια βέβαια την Κατερίνα Καραβάτου τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής είναι τα εξής: Νάσος Γουμενίδης, Ρούλα Χάμου, Δημήτρης Παπανώτας, Θανάσης Κουμπαρούδης και Βάσω Κολλιδά.

«Αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, καυτές και επίκαιρες ειδήσεις, νέα από το λαμπερό κόσμο της showbiz, ζωντανές συνδέσεις με πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν, άμεση καταγραφή γεγονότων που θα προκαλέσουν συζητήσεις. Τη φετινή χρονιά, το «Κους – κους το μεσημέρι» θα «αγγίξει» τα πιο ενδιαφέροντα θέματα την ώρα που συμβαίνουν και εξελίσσονται.

Η αγαπημένη μας εκπομπή όμως θα ανοίξει και μια νέα πόρτα επικοινωνίας με τους τηλεθεατές οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν πάνω σε θέματα που μας απασχολούν…
Στην καθημερινή τους παρέα θα είναι επίσης καλεσμένοι από όλους τους χώρους για να εκφράσουν την άποψη τους, θετική ή αρνητική, για πρόσωπα, πράγματα και γεγονότα».”

Read More

And More