Ποιος είναι το “χρυσό ψαλίδι” της Μυκόνου;

“Χρυσό ψαλίδι” της Μυκόνου αποκαλούν τον κομμωτή Νάσο Κατσιαδράμη, αφού από τα “μαγικά” του χέρια έχουν περάσει πολλά από τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής, αλλά και της ξένης showbiz.

Οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας Din και Dan του γνωστού οίκου Dsquared, ο ηθοποιός Kevin Spacey, ο Λάκης Γαβαλάς αλλά και η Τζένη Μπαλατσινού είναι μερικά από τα ονόματα των διασήμων που εμπιστεύεονται τον Νάσο για το slyling των μαλλιών τους. Μάλιστα, οι σχεδιαστές του Dsquared, δεν τον αποχωρίζονται ποτέ και γι’ αυτόν το λόγο ο έμπειρος κομμωτής ταξιδεύει μέχρι τη Νέα Υόρκη για να περιποιηθεί τα μαλλιά τους.


Ο διάσημος κομμωτής με την κατερίνα Γιατζόγλου-Μπέη!

“Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και προσπαθώ πάντα να ικανοποιώ όλα τα γούστα”, λέει ο γνωστός κομμωτής στην εφημερίδα Εspresso και προσθέτει: “Για ‘μένα οι πελάτες μου δεν διαχωρίζονται σε επώνυμους και μη, αφού όλοι έχουν τις ίδιες απαιτήσεις. Ωστόσο, με τη βοήθεια των επωνύμων κατάφερα να καθιερωθώ γρήγορα στο χώρο”.


Με τον Din και τον Dan στη Μύκονο!

Ο Νάσος Κατσιαδράμης μπορεί να μην κατάγεται από τη Μύκονο, αλλά η αγάπη του για το νησί, τον οδήγησε να ανοίξει ένα κομμωτήριο και όπως ήταν φυσικό όλη η ελληνική showbiz έχει περάσει από εκεί. Ο ίδιος αναφέρει πως μερικοί από τους πελάτες του είναι η Τζένη Μπαλατσινού, η Δήμητρα Παπανδρέου και η Εύη Βατίδου.

Read More

And More