Ρ. Θρασκιά: Αποκαλύπτει πως έχασε 12 κιλά και μιλάει για τη δίαιτα που την έστειλε στο νοσοκομείο

Μετά από μια αποχή από τα τηλεοπτικά δρώμενα η Ράνια Θρασκιά επιστρέφει με δική της εκπομπή στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ. Η γνωστή παρουσιάστρια μιλά για το νέο της επαγγελματικό βήμα, τους δυο γιους της, τη σχέση με τον σύζυγό της αλλά και τα κιλά της εγκυμοσύνης.
“Την περίοδο της εγκυμοσύνης μου αδυνάτιζα και τα έπαιρνα όλα και με το παραπάνω όταν σταματούσα το θηλασμό. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη πήρα συνολικά δέκα κιλά, τα οποία έχασα σε σαράντα μέρες. Αλλά μετά πήρα 13! Μην με ρωτήσεις πως το έκανα; “Τρώγοντας”, είναι η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω”, δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΟΚ!”.

Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει κάνει πολλές δίαιτες και υπήρξε φορά που μια αυστηρή δίαιτα την έστειλε στο νοσοκομείο. “Έχω κάνει πολλές λάθος δίαιτες στη ζωή μου. Την πρώτη φορά που υπέβαλα τον εαυτό μου σε αυτήν τη διαδικασία ήταν μετά τις πανελλήνιες και από τότε πρέπει να έχω κάνει τουλάχιστον 30 φορές δίαιτα. Όταν σπούδαζα στη Ρόδο είχα μείνει για μέρες νηστική… Ώσπου μια μέρα λιποθύμησα και βρέθηκα στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη”.
Μιλώντας για τους γιους της, η Ράνια Θρασκιά εξομολογήθηκε πως είναι ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί και δεν μετανιώνει που έμεινε για λίγο εκτός δουλειάς για να είναι κοντά τους. “Δάκρυσα από συγκίνηση όταν είδα τον μεγάλο μου γιο να χαϊδεύει τρυφερά τον αδελφό του”, δηλώνει, άλλωστε η ευτυχισμένη μανούλα.

Τέλος, για το αν της έλειψε η τηλεόραση αποκάλυψε: “Βρήκα τους τρόπους να είμαι ευτυχισμένη, αληθινή και χωρίς να είμαι στην τηλεόραση… Ήρθα αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο φόβο μου”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More